Διεθνή

Με τις αδιόρατες ευλογίες των διαδόχων του Στέμματος

Με τις αδιόρατες ευλογίες των διαδόχων του Στέμματος

Πηγή Φωτογραφίας: Vanity Fair

Τα γυρίσματα πρόκειται να αρχίσουν το φθινόπωρο, οι πρώτες «ακροάσεις» των τριών ηθοποιών άρχισαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τρεις νεαροί ηθοποιοί, άγνωστοι ακόμη στο ευρύ κοινό, επελέγησαν να υποδυθούν τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, στην έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «The Crown» που θα μεταδοθεί σε ελάχιστους μήνες, το 2023, στο Netflix. Ποιοι είναι, όμως, αυτοί οι έφηβοι και μετέφηβοι ηθοποιοί, αυτοί οι «λιλιπούτειοι» σταρ; Πρόκειται για την 19χρονη Μεγκ Μπέλαμι, που θα υποδυθεί το ρόλο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, τον 16χρονο Ρούφους Κάμπα και τον 19χρονο Εντ Μακβέι, οι οποίοι θα υποδυθούν τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ σε δύο διαφορετικές ηλικίες.

View this post on Instagram

A post shared by Ajakiri SÄDE (@ajakiri_sade)

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ήδη σταρ, πριν καν αρχίσουν τα γυρίσματα, απασχολώντας τον Τύπο, παραδοσιακό και ηλεκτρονικό

Αυτό βέβαια έχει να κάνει με την τεράστια επιτυχία του «Crown», της σειράς, που παρακολουθεί τη ζωή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, υπό τη βασιλεία πάντα της Ελισάβετ. Αν και τα γυρίσματα πρόκειται να αρχίσουν το φθινόπωρο, οι πρώτες «ακροάσεις» των τριών ηθοποιών άρχισαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, η Μπέλαμι επιλέχθηκε αφού υπέβαλε ηχογραφημένες οντισιόν, σε μια κλήση casting, η οποία διοργανώθηκε μέσω των social media.

Ενώ η πέμπτη σεζόν, η οποία πραγματεύεται τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997, δεν έχει ακόμα προβληθεί (αναμένεται τον Νοέμβριο), η έκτη θα καταγράφει τα χρόνια μετά τον θάνατο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Ο Κάμπα θα υποδυθεί τον έφηβο πρίγκιπα Γουίλιαμ, αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας του, ενώ ο Μακβέι και η Μπέλαμι θα υποδυθούν το ζευγάρι την εποχή που ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews, στη Σκωτία. Εκεί, δηλαδή, όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2001.

Κάπου είκοσι χρόνια αργότερα, θα ξαναζήσουν τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματά τους, μέσα από τα πρόσωπα τριών τόσο νέων ηθοποιών, οι μορφές των οποίων έχουν γίνει ήδη διάσημες, με τις αδιόρατες ευλογίες των διαδόχων του Στέμματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments