Διεθνή

Πούτιν: Ανησυχία για την υγεία του Ρώσου Προέδρου – Έτρεμε το πόδι του σε ομιλία

Πούτιν: Ανησυχία για την υγεία του Ρώσου Προέδρου – Έτρεμε το πόδι του σε ομιλία

Πηγή Φωτογραφίας: Al Jazeera

Πούτιν: Για μία ακόμα φορά τα πόδια του Βλαντίμιρ Πούτιν έτρεμαν, δείχνοντας πως κάτι δεν πάει καλά στην υγεία του

Για μία ακόμα φορά τα πόδια του Βλαντίμιρ Πούτιν έτρεμαν, δείχνοντας πως κάτι δεν πάει καλά στην υγεία του. Αυτή η επανεμφάνιση έγινε σε ομιλία σε μια ομάδα νέων παιδιών της Ρωσίας και όπως ήταν φυσικό, φούντωσαν οι φήμες για την κατάσταση του.

Η υγεία του 69χρονου ηγέτη έχει γίνει κεντρικό θέμα τους τελευταίους μήνες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παρουσιάσει σημάδια αστάθειας σε δημόσιες εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, ο Ρώσος πρόεδρος χτύπησε πολλές φορές τα πόδια του στο πάτωμα και το χέρι του στην καρέκλα, την ώρα που έλεγε στα παιδιά που τον παρακολουθούσαν: «Πρέπει να ζείτε για κάτι για το οποίο είστε έτοιμοι να πεθάνετε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζονται προβληματισμοί για την υγεία του Πούτιν

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζονται προβληματισμοί για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Τον περασμένο Μάιο, φήμες ότι ο Πούτιν μπορεί να είναι άρρωστος πυροδότησε ένα βίντεο από τη συνάντηση του Ρώσου προέδρου με τον ομόλογό του του Τατζικιστάν, Εμομάλι Ραχμόν.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν σε ρωσικά ΜΜΕ και από το ουκρανικό πρακτορείο Daily Ukrainian News, ο Πούτιν διακρίνεται να κουνάει και πάλι νευρικά τα πόδια του, την ώρα που συνομιλεί με τον Τατζίκο ομόλογό του.

Τον περασμένο Ιούλιο, βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας έδειχνε τον Ρώσο πρόεδρο ανίκανο να χρησιμοποιήσει το δεξί του χέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments