Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με ντένιμ σύνολο Bottega Veneta, και ξεκούμπωτο τζιν

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με ντένιμ σύνολο Bottega Veneta, και ξεκούμπωτο τζιν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κιμ Καρντάσιαν: «Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου με την έννοια πως ξέρω τι μου πηγαίνει και ξέρω τι με κάνει να νιώθω άβολα. Όμως, μία στις τόσες, κάποιος θα σου πει 'εμπιστεύσου με, σου πάει'»

Η 41χρονη τηλεοπτική περσόνα φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου, φορώντας ντένιμ σύνολο Bottega Veneta, με ξεκούμπωτο τζιν, χαμηλωμένο τόσο ώστε να αποκαλύπτονται τα ξακουστά οπίσθιά της, με φόντο την αστερόεσσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

«Το λάτρεψα» παραδέχτηκε η πλατινέ ξανθιά πλέον Καρντάσιαν που άλλαξε το χρώμα των μαύρων μαλλιών της τον Μάιο για τις ανάγκες της εμφάνισής της αλά Μέριλιν Μονρόε στο Met Gala, και διατήρησε το λουκ για τη φωτογράφιση.

«Πιστεύω πως οι ξανθές έχουν πιο πολλή πλάκα» παραδέχτηκε στη συνέντευξή της στον Μελ Ότενμπεργκ, Αμερικανό σχεδιαστή μόδας και εν ενεργεία αρχισυντάκτη του Interview, «απλώς νιώθω διαφορετικά», πρόσθεσε.

«Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου με την έννοια πως ξέρω τι μου πηγαίνει και ξέρω τι με κάνει να νιώθω άβολα. Όμως, μία στις τόσες, κάποιος θα σου πει ‘εμπιστεύσου με, σου πάει’», λέει η ίδια.

Στην ίδια συνέντευξη, η Καρντάσιαν μίλησε και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ και το πόσο επηρέασε την επιτυχία της. Όπως είπε, παρότι ο ράπερ τη βοήθησε να «κερδίσει τον σεβασμό» των άλλων, εξελίχθηκε και η ίδια σε διαφορετικά επίπεδα «φοιτώντας στη νομική και κάνοντας ό,τι θέλω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments