Πολιτική

Τουρκικός Τύπος: Επίθεση σε Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη

Τουρκικός Τύπος: Επίθεση σε Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ευθεία επίθεση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Έλληνα Πρωθυπουργό εξαπολύουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ευθεία επίθεση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Έλληνα Πρωθυπουργό εξαπολύουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες και τα ενημερωτικά website του εξ Ανατολών γείτονα, τα όσα υποστήριξη χθες η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συκοφαντικά για τα εθνικά δίκαια της Τουρκίας.

«Σκανδαλώδεις» θεωρούνται οι δηλώσεις της κ. Σακελλαροπούλου. Αναφέρεται, επί παραδείγματι, στην «CumHurriet» ότι η κ. Σακελλαροπούλου χρησιμοποίησε σκανδαλώδεις εκφράσεις, αφού δήλωσε ότι οι αναθεωρητικές και παράνομες ενέργειες της Τουρκίας απειλούν όχι μόνον την Τουρκία, αλλά ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Στην ενημερωτική διαδικτυακή πύλη «Sondakika.com», ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αντιμετωπίζεται σκωπτικά. Οι δηλώσεις του εκλαμβάνονται με χλευαστικό τρόπο.

«Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στις δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου που παρακολούθησε χθες το βράδυ, τόνισε προκλητικά και αδίστακτα ότι είναι απαράδεκτο να δέχεται απειλές από μια σύμμαχο χώρα του ΝΑΤΟ που ισοδυναμούν με αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να πει ότι η Αθήνα επιθυμεί πάντα να καθιερώνει διάλογο με την Τουρκία στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας, του διεθνούς δικαίου και του διεθνούς δικαίου της θάλασσας», αναφέρεται στο ενημερωτικό website.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments