Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/Pixabay

Τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία κατηγορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία κατηγορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των παρακολουθήσεων. Μιλώντας στα “Παραπολιτικά” σημείωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να της δείξει παρακολουθήσεις.

Υποστηρίζει πως «κανείς δεν επιθυμεί την πραγματική αποκάλυψη της αλήθειας. Ούτε και ο κ. Ανδρουλάκης το επιθυμεί, γι’ αυτό και χρησιμοποιεί την υπόθεση για κομματικό όφελος χωρίς όμως να δέχεται να λάβει την ενημέρωση που του προσφέρουν και η οποία δεν αφορά τον ίδιο ιδιωτικά αλλά τον ελληνικό λαό».

Ισχυρίζεται πως «ο ίδιος ο Τσίπρας επιχείρησε να με επηρεάσει επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, που μάλιστα θέλησε να μου δείξει. Η παρακολούθηση αφορούσε κρατούμενο ο οποίος υποτίθεται σχεδίαζε να ‘’φάνε έναν ΣΥΡΙΖΑΙΟ’’. Τότε είχα αρνηθεί να δω τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις και τους είχα πει: ‘’να προσέχεις ποιοι σου δίνουν και τι σου δίνουν και για ποιον λόγο. Αν ως πρωθυπουργός της χώρας διαβάζεις απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών κρατουμένων, είσαι σε πολύ κακό δρόμο».

Προτείνει να καταργηθεί το μοντέλο της ΕΥΠ το οποίο χαρακτηρίζει αποτυχημένο. «Είναι αποδεδειγμένο πια, εδώ και χρόνια, ότι, δυστυχώς, λόγω της βαθιάς διάβρωσής της, των εσωτερικών φραξιών, της οργιώδους κομματικοποίησης της ηγεσίας και των ανώτερων κλιμακίων και της έλλειψης δικλίδων ανεξαρτησίας και δημοκρατικών εγγυήσεων αλλά και ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, η ΕΥΠ δεν λειτουργεί ως Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας αλλά ως κυβερνητικό και κομματικό εργαλείο εκβιασμών, κουτσομπολιού και πληροφοριών της κλειδαρότρυπας αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στο κομμάτι της εθνικής ασφάλειας που είναι το πραγματικό αντικείμενό της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments