Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Νικά και χωρίς Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης: Νικά και χωρίς Μπενζεμά

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter realmadrid

Ρεάλ Μαδρίτης: Το 5 στα 5 στη La Liga και 2 στα δύο εντός έδρας έκανε σήμερα 911/09) η Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή την φορά επί της Μαγιόρκα με 4-1

Το 5 στα 5 στη La Liga και 2 στα δύο εντός έδρας έκανε σήμερα 911/09) η Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή την φορά επί της Μαγιόρκα με 4-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά στην ενδεκάδα τους (σ.σ. τραυματίστηκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με την Σέλτικ) οι «μερένγκες» δυσκολεύτηκαν για 73 λεπτά απέναντι στους «νησιώτες», που γνώρισαν την πρώτη εφετινή εκτός έδρας ήττα τους (προέρχονταν από «λευκή» ισοπαλία με Μπιλμπάο και νίκη 2-0 επί της Βαγεκάνο).

Με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι συμβαίνει το εξής ασυνήθιστο στατιστικό από την έναρξη του πρωταθλήματος. Και οι πέντε νίκες (με τη σημερινή) που έχει πετύχει πέρασαν από το 1-1 έως ότου έρθουν το 2-1 επί της Μπέτις, το 1-3 επί της Εσπανιόλ, το 1-4 με την Θέλτα και το 1-2 της πρεμιέρας με την Αλμερία!

Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο και Ρούντιγκερ ήταν οι σκόρερ της «Βασίλισσας» (μέχρι το 73΄ το ματς ήταν ισόπαλο, 1-1) και, πλέον, οι πρωταθλητές Ισπανίας στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα δύο δύσκολα ματς που ακολουθούν μέσα στην εβδομάδα, αρχής γενομένης από αυτό με την Λειψία (14/09) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του CL κι εν συνεχεία το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο στις 18/09 στο «Μετροπολιτάνο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments