Διεθνή

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Φραστική επίθεση στον πρίγκιπα Άντριου – «Είσαι ένας άρρωστος γέρος»

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Φραστική επίθεση στον πρίγκιπα Άντριου – «Είσαι ένας άρρωστος γέρος»

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot

Η αστυνομία της Σκωτίας δήλωσε αργότερα ότι ένας 22χρονος άνδρας συνελήφθη «σε σχέση με παραβίαση της ειρήνης στο Royal Mile»

Φραστική επίθεση δέχθηκε σήμερα ο πρίγκιπας Άντριου, ενώ ακολουθούσε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ στο Εδιμβούργο.

Ένας νεαρός άνδρας καταγράφηκε σε βίντεο να φωνάζει «Άντριου, είσαι ένας άρρωστος γέρος», προτού τον ρίξουν στο έδαφος ένας πολίτης και ένας αστυνομικός.

Η αστυνομία της Σκωτίας δήλωσε αργότερα ότι ένας 22χρονος άνδρας συνελήφθη «σε σχέση με παραβίαση της ειρήνης στο Royal Mile». 

Στον πρίγκιπα Άντριου, βετεράνο του Πολέμου των Φώκλαντ, ο οποίος εξορίστηκε από τη δημόσια ζωή εν μέσω των συνεπειών του ρόλου του στο  σκάνδαλο Jeffrey Epstein , δεν του επετράπη να φορέσει στρατιωτικό φόρεμα για τη σημερινή περίσταση και αντ’ αυτού φορούσε πρωινό κοστούμι.

Ο πρίγκιπας θα πρέπει να εμφανίζεται με πολιτικά ρούχα σε όλες τις άλλες δημόσιες εκδηλώσεις για να θρηνήσει τη μητέρα του, αν και σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει μια εξαίρεση ως ειδικό σημάδι σεβασμού προς τη βασίλισσα στην τελευταία αγρυπνία στο Westminster Hall.

Ωστόσο, στον πρίγκιπα Χάρι -ο οποίος έχει δει επίσης στρατιωτική δράση υπηρετώντας δύο φορές στο Αφγανιστάν- έχει απαγορευτεί επίσης να φορά τη στολή του. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments