Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Η «οικοδέσποινα» Γερμανία στον δρόμο της για τα ημιτελικά

Εθνική Ελλάδος: Η «οικοδέσποινα» Γερμανία στον δρόμο της για τα ημιτελικά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εθνική Ελλάδος: Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη καλούνται να νικήσουν τη Γερμανία του Ντένις Σρέντερ, που ως «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης

Τώρα… αρχίζουν τα δύσκολα για την εθνική, στο Ευρωμπάσκετ! Αφού απέκλεισε την Τσεχία στον πρώτο νοκ άουτ χιαστί αγώνα ανεβάζοντας το γκάζι στην 4η περίοδο, τώρα οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη καλούνται να νικήσουν τη Γερμανία του Ντένις Σρέντερ, που ως «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης θα έχει στο πλευρό της το φίλαθλο κοινό, στο Βερολίνο.

Το τζάμπολ του δεύτερου χρονικά αγώνα της ημέρας είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 το βράδυ, στη Mercedes-Benz Arena, με τον νικητή να προκρίνεται στα ημιτελικά, όπου την Παρασκευή (16/9) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ισπανία-Φινλανδία, ο οποίος διεξάγεται στις 18:15 σήμερα (13/9).

Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του θα γνωρίζουν την αντίπαλό τους στα ημιτελικά, εφόσον προκριθούν, την ώρα του τζάμπολ του προημιτελικού με τους Γερμανούς. O Δημήτρης Ιτούδης και οι Έλληνες διεθνείς καλούνται να βρουν, λοιπόν τον τρόπο να σταματήσουν το “ transition” της Γερμανίας και να μην την αφήσουν να πάρει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Όπως και η εθνική Ελλάδας, έτσι και η Γερμανία θέλει να τρέξει γι’ αυτό και αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας, με υψηλό σκορ.

Και όπως και η εθνική, έτσι και η Γερμανία έχει πολλούς παίκτες να τελειώσουν φάσεις πέρα από τις εγνωσμένες ικανότητες του πόιντ γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, Ντένις Σρέντερ, όπως ο φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ Φραντς Βάγκνερ, ο σέντερ των Ιντιάνα Πέισερς Ντάνιελ Τάις, ενώ ο γκαρντ της Άλμπα Βερολίνου Μαοντό Λο κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις σε αυτό το Ευρωμπάσκετ και είναι ο άξιος συμπαραστάτης του Σρέντερ στην εκτέλεση. Ο Ομπστ και ο Γκιφάι απειλούν επίσης κάθε αντίπαλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments