Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο και ο Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο και ο Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΕ, Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Στο φινάλε του θερινού μεταγραφικού «παράθυρου», ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να καλύψει τα κενά που έχει στον άξονα της μεσαίας γραμμής

Στο φινάλε του θερινού μεταγραφικού «παράθυρου», ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να καλύψει τα κενά που έχει στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Εκτός από τον Τζόναθαν Οσόριο της Τορόντο FC, το όνομα του οποίου έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα ΜΜΕ του Καναδά, οι «πράσινοι» κινούνται και για άλλους παίκτες.

Ένας εξ αυτών είναι ο 21χρονος (γεννηθείς στις 25 Ιουνίου 2001) Γιάκομπ Κρίστενσεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Νόρτζελαντ της Δανίας και το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν πως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στη Νόρτζελαντ για την απόκτησή του και μέσα στις επόμενες 24 ώρες το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά, αν και υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Κρίστενσεν με 9 συμμετοχές και 1 ασίστ στην εφετινή Superligaen είναι ένας χαφ που παίζει στο «8» και στο «6» με χαρακτηριστικά «τύπου Αλεξανδρόπουλου». Ουσιαστικά, προορίζεται για αντικαταστάτης του Έλληνα μέσου, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στο… 90’ των μεταγραφών και για άλλη μία επιλογή κεντρικού μέσου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments