Διεθνή

Ιορδανία: Κατέρρευσε τετραώροφο κτίριο στο Αμμάν – Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού

Ιορδανία: Κατέρρευσε τετραώροφο κτίριο στο Αμμάν – Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού

Πηγή Φωτογραφίας: aljazeera

Το ιορδανικό υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε τον έναν νεκρό και τους 11 τραυματίες, ενώ οι διασώστες εξακολουθούν να αναζητούν επιζώντες

Ένας νεκρός και 11 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την κατάρρευση ενός τετραώροφου κτιρίου στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας, το Αμμάν, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απεγκλωβισμού τυχόν επιζώντων.

Το υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε τον απολογισμό και οι αρχές δήλωσαν ότι οι διασώστες εξακολουθούν να αναζητούν επιζώντες καθώς  άλλοι παραμένουν παγιδευμένοι.

«Οι ομάδες διάσωσης μπόρεσαν να βγάλουν έναν νεκρό από κάτω από τα ερείπια… μετά την κατάρρευση ενός κατοικημένου κτιρίου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας Άμερ αλ Σαρτάουι.

Δεν ήταν αμέσως σαφές τι κατέρρευσε το κτίριο στο Αμμάν την Τρίτη, το οποίο τα κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ήταν μια παλαιότερη κατασκευή.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο Twitter δείχνουν συντρίμμια από ένα κτίριο που κατέρρευσε, με πολλά μέλη των ενόπλων δυνάμεων και της πολιτικής άμυνας να βρίσκονται στην περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments