Ελλάδα

Χαϊδάρι: Βαρυποινίτης ο δράστης δολοφονίας και απόπειρας – Συνελήφθη σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο

Χαϊδάρι: Βαρυποινίτης ο δράστης δολοφονίας και απόπειρας – Συνελήφθη σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο βαρυποινίτης είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Ιούνιο

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη ενός βαρυποινίτη σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας στο Χαϊδάρι.

Όπως έγινε γνωστό, ο βαρυποινίτης είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 39χρονου Ρομά που σημειώθηκε στην Αγία Βαρβάρα στις 31 Ιουλίου και της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά 36χρονου  στον Άγιο Παύλο στις 15 του ίδιου μήνα.

Κατά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν ο πρώην βαρυποινίτης, που είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Ιούνιο, κι ένας συνεργός του, και οι δύο αλβανικής καταγωγής, ανακαλύφθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο.

Αρχικά βρέθηκε στην κατοχή τους ένα μαχαίρι και αφού οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου έγιναν έρευνες στο όχημά τους, όπου σε ειδικές κρύπτες βρέθηκαν δυο καλάσνικοφ και 2 γεμιστήρες με 90 σφαίρες.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.