Οδηγός

Επίδομα παιδιού Α21: 735.000 δικαιούχοι θα δουν αύξηση

Επίδομα παιδιού Α21: 735.000 δικαιούχοι θα δουν αύξηση

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Πάνω από 735.000 δικαιούχοι θα δουν αύξηση στο επίδομα που θα λάβουν

Πάνω από 735.000 δικαιούχοι θα δουν αύξηση στο επίδομα που θα λάβουν. Σύμφωνα με τις πρόσφατες εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, θα χορηγηθεί μιάμιση επιπλέον δόση του επιδόματος παιδιού (Α21) τον Δεκέμβριο, στους δικαιούχους Νοεμβρίου.

Ωστόσο, για να πάρουν το επίδομα θα πρέπει να εμφανίζονται «ενεργοί» στα αρχεία του Νοεμβρίου. Δηλαδή, αν έχει διακοπεί νωρίτερα η επιδότησή τους, θα χάσουν το επίδομα.

Έως τον Δεκέμβριο, οι περισσότεροι δικαιούχοι θα έχουν υποβάλλει αιτήσεις για να την καταβολή του δίμηνου επιδόματος ,οπότε δεν φαίνεται να προκύπτει πρόβλημα, όπως είχε συμβεί το Πάσχα 2022 με την εκ των υστέρων υποβολή των αιτήσεων.

Υπενθυμίζεται πως η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού, παραμένει συχνά κλειστή, όπως συμβαίνει και αυτές τις ημέρες από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία εκκαθάρισης για την πληρωμή της τέταρτης δόσης.

Σε μια ανάλογη περίπτωση οι δικαιούχοι του έξτρα επιδόματος παιδιού Α1 δεν θα χάσουν τη μιάμιση δόση, αλλά θα την πιστωθούν μετά την υποβολή και την έγκριση της αίτησής τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments