Αθλητισμός

Premier League: Με συνοπτικές διαδικασίες η Σίτι τη Γουλβς

Premier League: Με συνοπτικές διαδικασίες η Σίτι τη Γουλβς

Πηγή Φωτογραφίας: Manchester City

Premier League: Η Μάντσεστερ Σίτι... τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει το παιχνίδι με τη Γουλβς φτάνοντας σε μία πολύ άνετη επικράτηση με 3-0

Η Μάντσεστερ Σίτι… τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει το παιχνίδι με τη Γουλβς στο “Molineux” για την 8η αγωνιστική της Premier League, φτάνοντας σε μία πολύ άνετη επικράτηση με 3-0 και πιάνοντας ξανά θέση στο “ρετιρέ” της βαθμολογίας, με έναν αγώνα περισσότερο από την Άρσεναλ (παίζει την Κυριακή με την Μπρέντφορντ) και την Τότεναμ (υποδέχεται στις 19:30 τη Λέστερ).

Προτού συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, η συνεργασία των Φόντεν και Ντε Μπρόινε έφερε τη χαμηλή σέντρα του Βέλγου από τα δεξιά προς τον Γκρίλις, ο οποίος έκανε από κοντά το 1-0.

Στο 16′ ο Χάαλαντ βρήκε χώρο έξω απ’ την περιοχή της Γουλβς, σημάδεψε τη δεξιά γωνία του Ζοσέ Σα κι έκανε το 2-0, βρίσκοντας δίκτυα για 5ο σερί ματς στην Premier League και φτάνοντας τα 14 τέρματα σε 10 επίσημα ματς με τους “πολίτες”.

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκοράρει στα τέσσερα πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, “γκρεμίζοντας” από πολύ νωρίς άλλο ένα ρεκόρ.

Η αποβολή του Κόλινς με απευθείας κόκκινη στο 33′ για εναέρια κλωτσιά (!) πάνω στον Γκρίλις, έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους “λύκους”, οι οποίοι δέχθηκαν και τρίτο γκολ με το καταπληκτικό τακουνάκι του Φόντεν στο 69′, έπειτα από ακόμη μία ασίστ του Ντε Μπρόινε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments