Αθλητισμός

Κύπρος – Ελλάδα 1-0: “Έσπασε” το αήττητο για την Εθνική [vid]

Κύπρος – Ελλάδα 1-0: “Έσπασε” το αήττητο για την Εθνική [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Η Εθνική, παρά την ήττα διατηρεί την πρώτη θέση στον όμιλο με την Κύπρο να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο όσον αφορά στο μέλλον της στην τρίτη κατηγορία

Την πρώτη ήττα στον όμιλό της γνώρισε η Εθνική μας από την Κύπρο με 1-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του UEFA Nations League 2022-23.

Η Εθνική, παρά την ήττα διατηρεί την πρώτη θέση στον όμιλο με την Κύπρο να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο όσον αφορά στο μέλλον της στην τρίτη κατηγορία.

Η Κύπρος, στο ντεμπούτο του Κετσπάγια στον πάγκο της, είχε το κίνητρο παραμονής, βρήκε γκολ πρώτης νίκης (1-0) με τον Τζιωνή και υποχρέωσε την Εθνική μας στην παρθενική ήττα στον όμιλο. Δοκάρι στο 63′ είχε ο Φούντας (ακυρώθηκε στο φινάλε γκολ για οφσάιντ). σημαντικές ευκαιρίες για Δουβίκα, Πέλκα, Ιωαννίδη.

Κύπρος: Παναγή, Ανδρέου, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Λοΐζου (59′ Χαραλάμπους), Αρτυματάς, Κυριάκου, Ιωάννου (75′ Αντωνιάδης), Κάστανος (75′ Γκόγκιτς), Τζιωνής (64′ Καρώ), Σωτηρίου (75′ Κακκουλής).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης (46′ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης (77′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας, Μπακασέτας (58′ Ιωαννίδης), Πέλκας (77′ Χατζηγιοβάνης), Δουβίκας (46′ Φούντας).

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments