Αθλητισμός

Μπάσκετ: Ο Άρης απαλλάχθηκε από τα 4 ban της FIBA

Μπάσκετ: Ο Άρης απαλλάχθηκε από τα 4 ban της FIBA

Πηγή Φωτογραφίας: mynews.gr

Η ΚΑΕ ήλθε σε συμφωνία με τους Βίκτορ Σανικίτζε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στην ομάδα μπάσκετ του Άρη, αφού η ΚΑΕ ήλθε σε συμφωνία με τους Βίκτορ Σανικίτζε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους για τα χρήματα που τους οφείλονται.

Έτσι, αίρονται τα τέσσερα ban από τη FIBA και οι κιτρινόμαυροι μπορούν να υλοποιήσουν τον προγραμματισμό τους και να ξεκινήσουν απρόσκοπτα τους επίσημους αγώνες τους.

Η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ Άρης χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο «επίπονη» οικονομικά για την ομάδα μας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments