Ελλάδα

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Δεν ανήκει σε άνθρωπο το εύρημα στον βυθό

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Δεν ανήκει σε άνθρωπο το εύρημα στον βυθό

Πηγή Φωτογραφίας: evrytanika

Το στίγμα που εντόπισε το ειδικό sonar του Ερυθρού Σταυρού σε βάθος περίπου 90 μέτρων και παρέπεμπε σε ανθρώπινο σώμα, αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για άνθρωπο

Άκαρπες για 4η συνεχόμενη ημέρα είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη, στην Ευρυτανία.

Το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί σταθμευμένο στη γέφυρα της Τατάρνας, στη λίμνη των Κρεμαστών, ενώ τα σημειώματα και οι ενδείξεις αφήνουν ανοιχτό ακόμα και το  σενάριο της αυτοκτονίας.

Κατά τις χθεσινές έρευνες του τηλεκατευθυνόμενου ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που έχει παραχωρηθεί στις αρχές για τη διευκόλυνση των ερευνών, εντόπισε ένα ίχνος σε μεγάλο βάθος, περίπου 90 μέτρων.

Το στίγμα που εντόπισε το ειδικό sonar του Ερυθρού Σταυρού σε βάθος περίπου 90 μέτρων και παρέπεμπε σε ανθρώπινο σώμα, αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για άνθρωπο. Λίγα λεπτά πριν από τις 7 το απόγευμα, οι δύτες, που επιχειρούν σε δύο ζεύγη των δύο, μιας και πρόκειται για πολύ δύσκολη κι επικίνδυνη επιχείρηση, αναδύθηκαν από τα 90 μέτρα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments