Lifestyle

Οι 5 πιο καυτές γυναίκες διαιτητές που έγραψαν ιστορία

Οι 5 πιο καυτές γυναίκες διαιτητές που έγραψαν ιστορία

Πηγή Φωτογραφίας: ntv

Οι 5 πιο καυτές γυναίκες διαιτητές που έγραψαν ιστορία

Η “στρογγυλή” θεά μαγεύει τους άνδρες, και λένε πώς “άρχοντας” κάθε αγώνα είναι ο διαιτητής του…

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ο πιο “μισητός” του γηπέδου, δεν είναι άνδρας, αλλά γυναίκα; Μπέρδεμα…κι ακόμα περισσότερο αν ο ρέφερι είναι…καλλονή!

Γυναίκες που έσπασαν τα στερεότυπα μέσω και της εντυπωσιακής εμφάνισης τους και επέβαλαν τους “κανόνες του παιχνιδιού”…αποκτώντας φανατικό κοινό…

 Έλενα Ταμπίνι (Ιταλία)

Η Έλενα Ταμπίνι διηύθυνε ιταλικούς αγώνες μικρών κατηγοριών στην αρχή της καριέρας της, πριν μεταπηδήσει στην τηλεόραση. Λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης και της γοητευτικής φύσης της, έγινε  από τις πιο σεβαστές και γνωστές προσωπικότητες στον κλάδο της. Επί του παρόντος, πιστεύεται ότι η ιταλική Serie A σχεδιάζει να την επαναφέρει στη δράση διαιτησίας για να ενισχύσει την τηλεθέαση.

Ντενίζ Μπουένο (Βραζιλία)

Η Ντενίζ Μπουένο εμφανίστηκε ως επόπτρια στη διάρκεια μιας αναμέτρησης μεταξύ των ερασιτεχνικών ομάδων Desire και Sporting. Η όμορφη Βραζιλιάνα αποφάσισε να τρέξει δίπλα στο γήπεδο με λευκό μπλουζάκια και μαύρο σορτς. Ωστόσο, το περίεργο ήταν ότι δεν φορούσε εσώρουχα. Οι παίκτες και οι οπαδοί δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από την εκπληκτική Βραζιλιάνα που βρέθηκε στο …κέντρο του γηπέδου!

Κλαούντια Ρομάνι (Ιταλία)

Με μία εκπληκτική πορεία μοντέλου με αισθησιακές φωτογραφίσεις και εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη διαιτησία. Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και ένα καλλίγραμμο κορμί, λογικά ήταν μεγάλος αντιπερισπασμός για τους παίκτες στο γήπεδο. Ωστόσο, η ομορφιά της ίσως είναι κι ένας λόγος για γεμάτα γήπεδα. Ανακηρύχθηκε μία από τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο από το FHM Denmark το 2006.

Η Κλαούντια Ρομάνι, δεν μακροημέρευσε στα γήπεδα, γιατί μπορεί να πέρασε τις εξετάσεις της Ιταλικής Ομοσπονδίας για να σφυρίξει σε αγώνες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, αλλά η “αφέλεια” να εκφράσει την υποστήριξή της στη Μίλαν…της έκοψε τον δρόμο.

Αουρέλι Σαρά Μπολιέ (Ελβετία)

Η εκπληκτική Ελβετίδα καλλονή έχει διευθύνει μερικούς αγώνες πρωταθλήματος μικρότερης κατηγορίας κατά την έναρξη της καριέρας της. Ωστόσο, αργότερα αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ…μία απόφαση που μάλλον πίκρανε πολλούς…

Φερνάντα Κολόμπο Ουλιάνα (Βραζιλία)

Η Φερνάντα Κολόμπο Ουλιάνα είναι μια επιτυχημένη διαιτητής και προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης. Τα τελευταία χρόνια ιερουργεί στο Μπραζιλέιραο. Πριν γίνει διαιτητής ήταν σχολιαστής ποδοσφαίρου και δημοσιογράφος. Προκάλεσε όλεθρο στις καρδιές των Βραζιλιάνων οπαδών κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων του Copa do Brasil το 2014.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments