Lifestyle

Leonardo DiCaprio – Gigi Hadid: Ταξίδεψαν μαζί στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο και δεν πέρασαν απαρατήρητοι

Leonardo DiCaprio – Gigi Hadid: Ταξίδεψαν μαζί στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο και δεν πέρασαν απαρατήρητοι

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter- Page Six @PageSix- Koimoi

Πρόκειται για την πρώτη σχέση της Gigi Hadid που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά το χωρισμό της από τον τραγουδιστή Ζέιν Μαλίκ το 2021

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ είναι μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι, σύμφωνα με το Entertainment Tonight, με τον 47χρονο σταρ του Χόλιγουντ να συνοδεύει το 27χρονο μοντέλο στην εβδομάδα μόδας στην Ιταλία και πηγή να αναφέρει πως τα πράγματα μεταξύ τους πάνε πολύ καλά και είναι ευτυχισμένοι. Το ζευγάρι είχε παρακολουθήσει μαζί την εβδομάδας μόδας και στη Νέα Υόρκη στις αρχές του μήνα και «φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι», σύμφωνα με πηγή. «Κάθονταν στην τραπεζαρία και έδειχναν να περνούν μια διασκεδαστική βραδιά ο ένας με τον άλλον», πρόσθεσε το ίδιο άτομο.

Πρόκειται για την πρώτη σχέση της Τζίτζι Χαντίντ που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά το χωρισμό της από τον τραγουδιστή Ζέιν Μαλίκ το 2021 με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη, ενώ ο Ντι Κάπριο χώρισε από την επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του, Καμίλα Μορόνε, τον περασμένο Αύγουστο. «Είναι ο τύπος της γυναίκας που τον ελκύει», αναφέρει το People για τη Χαντίντ, επικαλούμενο πηγή του από το χώρο του θεάματος.

Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και χρόνια αφού κυκλοφορούσαν στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους, ενώ βρίσκονταν σε εκδηλώσεις, κλαμπ, εστιατόρια και συγκεντρώσεις», αλλά ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά αφού βρίσκονταν σε σχέσεις, συνεχίζει τo People. Ωστόσο, ο Ντι Κάπριο φέρεται να πρόσεξε καλύτερα την Χαντίντ μετά το χωρισμό της από τον Μαλίκ. «Ένα έξυπνο και επιτυχημένο κορίτσι όπως η Τζίτζι θα ιντριγκάρει τον Λίο», αναφέρει άτομο της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ωστόσο, παρά την αμοιβαία έλξη τους, ο Ντι Κάπριο και η Χαντίντ δεν βιάζονται να βάλουν ταμπέλα στην κατάστασή τους, η οποία δεν είναι ακόμη «σοβαρή», σύμφωνα με πηγή.

«Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο Λίο χώρισε από την Καμίλα για να ορμήσει σε κάτι καινούριο. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει τελειώσει τελείως με την Καμίλα. Αυτό ήταν ένα μακρύ ειδύλλιο», αναφέρει άλλη πηγή στο People. Πάντως, «του αρέσει πολύ που έχει σε τάξη τη ζωή της. Έχει ένα παιδί και είναι ώριμη. Θέλει να είναι με κάποια που να μοιράζονται τις ίδιες ιδέες για κοινωφελείς σκοπούς και πολιτικές απόψεις όπως αυτός», προσθέτει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments