Διεθνή

Σολτς: Το Βερολίνο δεν θα αναγνωρίσει τα αποτελέσματα των ρωσικών “δημοψηφισμάτων”

Σολτς: Το Βερολίνο δεν θα αναγνωρίσει τα αποτελέσματα των ρωσικών “δημοψηφισμάτων”

Πηγή Φωτογραφίας: euractiv

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν τη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ουκρανία και τις πιθανότητες μιας επιπρόσθετης στήριξης στο Κίεβο, καθώς επίσης και την ανοικοδόμηση της χώρας.

“Η Γερμανία θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία πολιτικά, οικονομικά, από ανθρωπιστική σκοπιά, καθώς και στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητάς της και με παραδόσεις όπλων”, τόνισε ο Σολτς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της καγκελαρίας.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν τη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ουκρανία και τις πιθανότητες μιας επιπρόσθετης στήριξης στο Κίεβο, καθώς επίσης και την ανοικοδόμηση της χώρας. Δεσμεύτηκαν ότι θα παραμείνουν “σε στενή επαφή”.

Σολτς: Θετικός στον κορωνοïό

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό που προκαλεί COVID-19 και εμφανίζει ήπια συμπτώματα της νόσου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ειδησεογραφικό κανάλι NTV.

Το Σαββατοκύριακο, ο Όλαφ Σολτς βρισκόταν σε περιοδεία στη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να αναζητήσει εναλλακτικούς προμηθευτές ενέργειας.

Ο Καγκελάριος έχει τεθεί σε απομόνωση, ανέφερε το NTV, επικαλούμενο τον εκπρόσωπό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments