Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκος” και επίσημα ο Πασχαλάκης

Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκος” και επίσημα ο Πασχαλάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο 33χρονος τερματοφύλακας θα είναι ο αντικαταστάτης του Τσέχου γκολκίπερ, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο σε αγώνα του Nations League

Επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού, είναι ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, η απόκτηση του οποίου ήταν αναγκαία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας θα είναι ο αντικαταστάτης του Τσέχου γκολκίπερ, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο σε αγώνα του Nations League.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά από μια πενταετία στον ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ίδιο να επιθυμεί την παραμονή στην Ελλάδα.

Ο Πασχαλάκης με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε ένα αήττητο πρωτάθλημα το 2019 και τρία κύπελλα, το 2018, το 2019 και το 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 33χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1989, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Έχει παίξει σε 148 αγώνες στη Super League και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, την οποία έχει εκπροσωπήσει τρεις φορές.

Στο παρελθόν βρέθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments