Ελλάδα

Ζωγράφου: Ο αρχηγός της χρηματοδοτούσε τον βομβιστή του Λουκά Παπαδήμου [vid]

Ζωγράφου: Ο αρχηγός της χρηματοδοτούσε τον βομβιστή του Λουκά Παπαδήμου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Τα ίδια άτομα που έστειλαν τη βόμβα στον πρώην πρωθυπουργό, είχαν στείλει παρόμοια δέματα και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δράση της συμμορίας μέσα στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, όπου είχαν βρει καταφύγιο και το είχαν μετατρέψει σε ορμητήριο για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αίσθηση προκαλεί πως υπήρχαν στοιχεία από το 2018.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, ο αρχηγός της συμμορίας έβαζε λεφτά στον λογαριασμό του ανθρώπου που έστειλε τη βόμβα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και ουσιαστικά χρηματοδότησε αυτήν την επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2017, ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας Λουκάς Παπαδήμος, είχε λάβει ένα δέμα το οποίο περιείχε βόμβα.

Ο ίδιος είχε ανοίξει το κουτί εντός του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και να περάσει πολλούς μήνες στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι τα ίδια άτομα που έστειλαν τη βόμβα στον πρώην πρωθυπουργό, είχαν στείλει παρόμοια δέματα και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Από την τότε έρευνα της Αντιτρομοκρατικής, είχε συλληφθεί ένα άτομο και μετά από έρευνα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, ανακαλύφθηκε ότι το διάστημα που ήταν εκτός φυλακής χρηματοδοτούντο από δεκατέσσερα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο αρχηγός της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments