Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Η πρώτη Μίτσελ και το “απόλυτο” σερί Μακαμπού

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Η πρώτη Μίτσελ και το “απόλυτο” σερί Μακαμπού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ιδανικό ξεκίνημα για Μίτσελ και Μακαμπού

Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Μίτσελ, αλλά και για τον Σεντρίκ Μπακαμπού στον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου.

 Στο πρώτο ματς του Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών, μετά την επιστροφή του στην ομάδα. Ο Ισπανός μίλησε για άνοδο στην απόδοση των «ερυθρόλευκων» .

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

«Μετά από την πίεση μία δίκαιη νίκη. Καθώς περνούσαν τα λεπτά βελτιωνόταν και η απόδοσή μας. Κάναμε αυτό που θέλαμε, δεχθήκαμε μόνο μία φάση ενώ εμείς δημιουργήσαμε πολλές.

Αυτό που είδαμε και σήμερα θα περιμένουμε απ’ τον Μπακαμπού. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις. Θα μας βοηθήσει».

Ιδανικό ντεμπούτο και για τον Σεντρίκ Μπακαμπού στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δύο γκολ για τον έμπειρο επιθετικό, το ένα με πέναλτι. Φτάνοντας το 15 στα 15 στις εκτελέσεις. Ο Αφρικανός στράικερ μίλησε μετά το παιχνίδι, αποκαλύπτοντας πως ο ιδιαίτερος τρόπος πανηγυριμού έχει να κάνει με την πατρίδα του.

Οι δηλώσεις του Μπακαμπού:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί σκόραρα δύο φορές στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα βασικός. Είναι σημαντικό ότι πετύχαμε τον στόχο μας να παίξουμε καλά και να πάρουμε βαθμούς».

Για τον πανηγυρισμό του: «Είναι ένας πανηγυρισμός που τον συνηθίζω εδώ και καιρό. Τον έκανα και στη Μαρσέιγ»

Για το τι σημαίνει: «Σημαίνει ότι δεν μιλάμε, αλλά ξέρουμε. Έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν στο Κονγκό και με εκφράζει πολύ».

Για το 15/15 στα πέναλτι: «Δεν υπάρχει μυστικό. Μέσα στην εβδομάδα στην προπόνηση εκτέλεσα πέναλτι και αστόχησα, αλλά στις αποτυχίες πεισμώνω και δεν σταματάω ποτέ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments