Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ιωνικός 4-1: Με το “δεξί” η Ένωση στην OPAP Arena [vid]

ΑΕΚ – Ιωνικός 4-1: Με το “δεξί” η Ένωση στην OPAP Arena [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

"Ποδαρικό με το δεξί" για την ΑΕΚ στο πρώτο ματς στην κατάμεστη OPAP Arena - Αγια Σοφιά

Με μία μεγάλη νίκη η ΑΕΚ έκανε “ποδαρικό” στο νέο γήπεδό της, συντρίβοντας με 4-1 τον Ιωνικό, στο πρώτο παιχνίδι της στην κατάμεστη OPAP Arena – Αγια Σοφιά.

Με δυο γκολ του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και από ένα των Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ συνέτριψε με 4-1 τον Ιωνικό στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι της κατάμεστης OPAP Arena – Αγια Σοφιά, σκορπώντας ενθουσιασμό στους φίλους της.

Η OPAP Arena πήρε… φωτιά πριν καν ξεκινήσει το ματς καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιουργώντας μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και τραγούδι προκάλεσαν… πανικό και έκαναν την πρώτη σέντρα να καθυστερήσει για 20 λεπτά. Εξίσου ανατριχιαστικό ήταν και το πανό που σηκώθηκε από το πέταλο των οργανωμένων της Ένωσης για την Original Παραδείσου και τα παιδιά που έφυγαν από τη ζωή.

Το πρώτο ιστορικό γκολ στην OPAP Arena μπήκε πολύ νωρίς. Από τη… Δεκελείας! Στο 6′ ο Γκατσίνοβιτς από αριστερά με ένα εξαιρετικό δεξί φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Χουτεσιώτη κάνοντας το 1-0 και ξεσηκώνοντας όλο το γήπεδο! Δείτε εδώ το ιστορικό πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο νέο γήπεδό της.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (82′ Γαλανόπουλος), Πινέδα (70′ Μάνταλος), Ελίασον (70′ Άμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία (70′ Τσούμπερ), Αραούχο (88′ Κοσίδης)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιριγώτης (87′ Σάκιτς), Αντούνες (67′ Μίλο), Κάνιας, Τσίμπσαχ (46′ Φατιγκά), Βαλεριάνος, Λοβέρα, Οφόσου (67′ Ελευθεριάδης), Ιωαννίδης (67′ Μάντζης)

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments