Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που βρίσκει την ευτυχία στα απλά

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που βρίσκει την ευτυχία στα απλά

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - olympiacosbc's

Ήταν η πιο μεγάλη στιγμή του τελικού. Η κίνηση του «Παπ» προς τον Χρήστο είναι ο… Ολυμπιακός!

Η πρώτη κούπα που θα σήκωνε ως αρχηγός. Ως μέλος του Ολυμπιακού έχει πανηγυρίσει πολλά από πιτσιρικάς. Από τότε που ήρθε, παιδάκι, στον Ολυμπιακό φτάνοντας τώρα να έχει πάρει το περιβραχιόνιο μετά την αποχώρηση των θρύλων, Σπανούλη και Πρίντεζη.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

Είναι άλλη η «γλύκα» να φοράς το περιβραχιόνιο. Ονειρεύεσαι στιγμές με κούπες στα χέρια σου. Να είσαι ο πρώτος που θα την αγκαλιάσει, ο πρώτος που θα την φιλήσει, θα την σηκώσει ψηλά και θα πανηγυρίσει. Προβάρεις στο μυαλό σου τι διαφορετικό μπορείς να κάνεις όταν παίρνεις το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά στα χέρια του.

Και κάπως έτσι φαντάζομαι, επιχειρώντας να μπω στο μυαλό του αρχηγού, το σκέφτηκε. Βλέπετε ο Κώστας Παπανικολάου, περί ου ο λόγος, θα πρέπει να το είχε σχεδιάσει από πριν.

Η κούπα δεν πήγε στα χέρια του, για το πρώτο του τρόπαιο ως αρχηγός του Ολυμπιακού. Πήγε στα χέρια του Χρήστου. Ένας άλλος αρχηγός του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια. Στους πρωταγωνιστές… πίσω από τις κάμερες. Από τα παιδιά που μεγάλωσαν μέσα στον Ολυμπιακό και κατάφερε να αναδειχθεί μέσα από την πολύ καλή δουλειά που έκανε.

Ο Χρήστος Μπαφές ήταν αυτός που σήκωσε την κούπα και είναι αλήθεια πως του άξιζε και με το παραπάνω. Όχι μόνο για την περιπέτεια που πέρασε το καλοκαίρι και βγήκε νικητής αλλά για όλα έχει προσφέρει χρόνια τώρα στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Μια ερυθρόλευκη γιορτή από την αρχή ως το τέλος για τον Ολυμπιακό στην Ρόδο. Με την πρώτη κούπα να καταλήγει στα χέρια του αλλά να μην αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι της βραδιάς.

Η ευτυχία στον Ολυμπιακό βρίσκεται στα απλά, όπως η κίνηση του Κώστα προς τον Χρήστο. Αυτό άλλωστε είναι το μεγαλύτερο «όπλο» των νταμπλούχων, και αυτό οφείλουν να προστατέψουν με όλη τους την δύναμη. Στο παρκέ, δεν έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα. Και θα συνεχίσουν να μην έχουν όσο συνεχίζουν να πατάνε στο έδαφος και όσο συνεχίσουν να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό στον μεγάλο τους αντίπαλο. Που και χθες στον τελικό έδειξε πόσο πίσω από τον Ολυμπιακό είναι. Είναι όμως συνάμα και μια νέα ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments