Αθλητισμός

Θα μπορούσε να γίνει ταινία η ποδοσφαιρική ζωή του Μάριου Βρουσάι

Θα μπορούσε να γίνει ταινία η ποδοσφαιρική ζωή του Μάριου Βρουσάι

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter vrousai -

Το απίθανο καλοκαίρι που έχει ζήσει ο Μάριος Βρουσάι – Από τον αποκλεισμό του Μαρτίνς στην προετοιμασία, βασικός τον Οκτώβριο με τον Μίτσελ.

Θα μπορούσε να γίνει ταινία. Η ποδοσφαιρική ζωή του Μάριου Βρουσάι τους τελευταίους μήνες έχει απίστευτες ανατροπές. Από τον «παράδεισο» στην «κόλαση» και αντίστροφα.

Από την έξοδο και την αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα στην βασική ενδεκάδα στο πρώτο ματς της δεύτερης θητείας του Μίτσελ.

Μια καριέρα για τον Έλληνα άσο που μέσα σε μικρό ουσιαστικά χρονικά διάστημα τα έχει… ζήσει όλα!

Οι τελευταίοι μήνες από τον Ιούνιο και την έναρξη της προετοιμασίας έως και χθες τα είχαν όλα για τον Βρουσάι.

View this post on Instagram

A post shared by Marios Vrousai (@mari_vrou)

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω σταματάμε στις 25 Νοεμβρίου 2020. Όταν ο 22χρονος τότε Μάριος Βρουσάι που είχε επιστρέψει από το επιτυχημένο πέρασμά του ως δανεικός στην Βίλεμ, έμπαινε αλλαγή στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη. Ο Μαρτίνς που μέχρι τότε δεν τον είχε εμπιστευτεί του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει το όνειρο. Και ο μικρός την άρπαξε από τα μαλλιά…

Ο Έλληνας εξτρέμ έκλεισε την σεζόν 2020-21 με 21 συμμετοχές, 1.067 λεπτά συμμετοχών, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ήταν μια καλή αρχή για τον ίδιο στον Ολυμπιακό, ένας εξτρέμ που ξεχώριζε για την ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός χάρη στην εξαιρετική τεχνική κατάρτισή του. Ακραίος επιθετικός που έτρεχε, μάρκαρε και πρόσφερε πολλαπλά στον προπονητή. Η επόμενη σεζόν όμως δεν πήγε όπως θα ήθελε. Μπορεί το «κοντέρ» να γράφει 33 συμμετοχές όμως τα λεπτά συμμετοχής έφτασαν μόλις τα 1.128 κάτι που σημαίνει πως οι περισσότερες ήταν ολιγόλεπτες.

Μια σεζόν που βρήκε τον Ολυμπιακό με πλειάδα επιλογών στα άκρα της επίθεσης βάζοντας τον… Βρουσάι στις «εφεδρείες» παρότι κανείς από τις επιλογές του Μαρτίνς εν τέλει δεν τον δικαίωσε.

Η σεζόν τελείωσε με τον Βρουσάι δεξί μπακ καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πειστεί πως μπορεί εκεί ο νεαρός Έλληνας άσος να βοηθήσει. Τελικά με το τέλος της σεζόν ο Πορτογάλος αποφάσισε πως δεν τον χρειάζεται…

View this post on Instagram

A post shared by Marios Vrousai (@mari_vrou)

Η προετοιμασία βρίσκει τον Μάριο με τους «κομμένους». Μέχρι και το ματς με την Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη ο Βρουσάι είναι σε αναζήτηση ομάδας. Η απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς αλλάζουν τα δεδομένα για τον νεαρό άσο. Ο Κορμπεράν που αναλαμβάνει την ομάδα αποφασίζει να τον βάλει ξανά στο «κόλπο» με τον Βρουσάι να είναι ένας από τους «κομμένους» που επέστρεψαν. Με τον Ισπανό τεχνικό έπαιξε 10 λεπτά ως αλλαγή στην Κύπρο στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού την ώρα που ο Ολυμπιακός συνέχιζε τις μεταγραφές στην θέση που αγωνίζεται με τους Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ.

Το τέλος του Κορμπεράν και ο ερχομός του Μίτσελ φάνηκε αρχικά να αλλάζει ξανά τα δεδομένα. Ο Ισπανός προπονητής ζήτησε να δουλέψει με 24 παίκτες συν τους τερματοφύλακες σε ένα υπεράριθμο ρόστερ με τις πρώτες πληροφορίες να βάζουν και τον Βρουσάι στη «μαύρη» λίστα.

Κάτι που όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε αλλά τελικά τον είδαμε βασικό στο ματς με τον Ατρόμητο έχοντας μάλιστα καλή απόδοση, παίζοντας για 63 λεπτά. Πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον Μάριο; Ποιος μπορεί να στοιχηματίσει στην επόμενη μέρα;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments