Lifestyle

Η Gigi Hadid για Kanye West: “Είσαι τραμπούκος και γελοίος”

Η Gigi Hadid για Kanye West: “Είσαι τραμπούκος και γελοίος”

Πηγή Φωτογραφίας: Parade

Ποιο ήταν το περιστατικό που έκανε το διάσημο μοντέλο να βγει έξω από τα ρούχα του.

Ο Kanye West είναι γνωστός για τα ακραία σχόλιά του και την ιδιοσυγκρασία του που λίγοι μπορούν να αντέξουν. Άλλωστε και η πρώην σύζυγός του, Kim Kardashian, ύστερα από χρόνια προσπάθειας αποφάσισε να τον χωρίσει. Για άλλη μία φορά, το πρόσφατο ξέσπασμά του μετά την παρουσίαση της συλλογής του προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η Gigi Hadid να μην μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία της.

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

Όλα ξεκίνησαν όταν στη συλλογή του, ο West συμπεριέλαβε μία μπλούζα που έγραφε πάνω τη φράση “White Lives Matter”, που θεωρήθηκε άκρως ανάρμοστη. Όπως ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη κίνηση εξόργισε αρκετούς παρευρισκομένους, όπως τον Jaden Smith που έφυγε από το σόου, αλλά και την fashion editor και στιλίστρια, Gabriella Karefa- Johnson, η οποία μοιράστηκε τις απόψεις της στα social media για το ατυχές συμβάν.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Ειδικότερα, η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες συνομιλίες με γνωστούς και φίλους, προσπαθώντας να εξηγήσει αυτό που είδε. Τότε, ο West που δεν μπορούσε να δεχθεί την κριτική, μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες της καλεσμένης του – αναρτήσεις που έσβησε στη συνέχεια- γράφοντας πως η Anna Wintour θα μισούσε τις μπότες της. Να σημειωθεί πως η Johnson είναι συνεργάτις στη Vogue και έχει χτίσει μία μεγάλη φήμη στον χώρο τη μόδας. Παράλληλα, ο West μοιράστηκε ένα μήνυμα από γνωστό του που του είπε να μην προσβάλλει τη συγγραφέα.

Ύστερα από όλη τη φασαρία που δημιούργησε ο ίδιος ο σχεδιαστής, η Hadid δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα, απαντώντας στον ράπερ: “Θα ευχόσουν να είχες ένα ποσοστό από την νοημοσύνη της. Δεν έχεις ιδέα χαχα. Αν υπάρχει κάποιος σκοπός σε ό,τι βλακεία κάνεις, εκείνη θα ήταν η μόνη που θα μπορούσε να σε σώσει. Λες και η τιμή του να προσκληθείς στο σόου σου, πρέπει να κρατήσει τον οποιοδήποτε να εκφράζει τη γνώμη του. Γελάω. Είσαι τραμπούκος και γελοίος”.

Στη συνέχεια, η Johnson θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της, ανέβασε στα στόρι της: “Δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν υπάρχει τέχνη εδώ. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να το ξεκαθαρίσω – νόμιζα πως το έκανα. Πιστεύω πως αν ρωτήσετε τον Kanye, θα πει πως υπήρχε τέχνη και επανάσταση και όλα αυτά τα πράγματα στην μπλούζα”, δήλωσε η fashion editor, η οποία θεώρησε την πράξη αυτή απίστευτα ανεύθυνη και επικίνδυνη.

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

Η Hadid δεν ήταν η μόνη που υποστήριξε την Johnson, καθώς και η Vogue ανέβασε ένα μήνυμα υπέρ της συνεργάτιδας τους: “Η Vogue στέκεται στο πλευρό της Gabriella Karefa-Johnson, την global fashion editor at large και χρόνια συνεργάτιδα. Στοχοποιήθηκε σε προσωπικό επίπεδο και δέχθηκε bullying. Είναι ανάρμοστο. Τώρα περισσότερο από ποτέ, φωνές σαν τι δική της χρειάζονται και σε μία προσωπική συζήτηση με τον Ye σήμερα, για ακόμη μία φορά είπε την αλήθεια της όπως καλύτερα την ένιωσε, με τους δικούς της όρους.”, έγραφε η ανάρτηση.

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments