Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έφυγε με εντολή του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Έφυγε με εντολή του Μίτσελ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το διπλό στο Ηράκλειο ήταν η αρχή, στο Μπακού και απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός ψάχνει την οριστική επιστροφή του. Το σύνθημα του Μίτσελ, ο Σωκράτης και οι… δύο 11αδες

Η «έκρηξη» του δευτέρου ημιχρόνου στο «Γεντί Κουλέ», το ξέσπασμα στα δύο γκολ της ανατροπής, το «ξανά Ολυμπιακός» που είπαν άπαντες και το μήνυμα πως όποιος βιάζεται να ξεγράψει τον… μόνιμο πρωταθλητή κάνει λάθος. Μεγάλο λάθος. Ο Ολυμπιακός «έφτιαξε» στο Ηράκλειο την ψυχολογία του, «έδεσε» και δείχνει να έχει ξανά δυνατό παλμό.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για σκέψη παραπάνω από το επόμενο παιχνίδι. Από τα επόμενα ματς σε Ευρώπη και Ελλάδα. Και μετά το Ηράκλειο ο Ολυμπιακός οφείλει να δώσει μια συνέχεια.

Το είπε και ο Μίτσελ που έπαιξε τα ρέστα του απέναντι στον ΟΦΗ και δικαιώθηκε με την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα μετά όμως από μια βαριά ήττα από τους Αζέρους.

Στο Μπακού όπου θα βρίσκεται από αύριο ο Ολυμπιακός έχει μια ευκαιρία. Λίγοι δίνουν ελπίδες αλλά ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Και ο Μίτσελ ήταν ξεκάθαρος μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

«Ήταν μεγάλη η νίκη αλλά έχουμε πολύ δρόμο για να κάνουμε αυτά που πρέπει. Οφείλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε, να πάρουμε μεγάλο αποτέλεσμα. Είναι η ώρα για να το κάνουμε» είναι το σύνθημα του Μίτσελ που «δείχνει» την Καραμπάγκ αλλά και τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί αμέσως μετά.

Δεν είναι μόνο η βαθμολογική ανάγκη για αποτέλεσμα στο Μπακού είναι και το πρεστίζ του συλλόγου που έχει «τσαλακωθεί» από τις απανωτές ήττες, βαριές ήττες. Και αυτό ο Ολυμπιακός οφείλει να το «τελειώσει». Θα το κάνει από το Μπακού; Η αποστολή είναι δύσκολη, ο Μίτσελ όμως περιμένει μετά το «ξέσπασμα» στο Ηράκλειο μια καλύτερη συνέχεια. Για αυτό και ο ίδιος «ξέσπασε» και περιμένει τα καλύτερα από τους παίκτες του στην συνέχεια.

Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα και φάνηκε και από την αρχηγική κίνηση του πολύπειρου Σωκράτη Παπασταθόπουλου να μαζέψει όλη την ομάδα μετά το τέλος του αγώνα για να μιλήσουν, να πανηγυρίσουν και να ευχαριστήσουν τον κόσμο.

Ο Μίτσελ αναγκαστικά ετοιμάζει… δύο ομάδες για τα ματς με Καραμπάγκ και ΠΑΟΚ. Παίκτες βασικοί στο Ηράκλειο όπως οι Αγκιμπού, Χάμες και Μπακαμπού δεν μπορούν να παίξουν στην Ευρώπη και ο Ισπανός θα ποντάρει σε αυτούς, ειδικά στους δύο τελευταίους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε όμως η ανάγκη για «απαντήσεις» σε ευρωπαϊκό πλαίσιο είναι τεράστια. Και η ώρα (πρέπει να) έχει φτάσει…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments