Αθλητισμός

Αυτό είναι το τεράστιο κέρδος της ΑΕΚ από Αλμέιδα

Αυτό είναι το τεράστιο κέρδος της ΑΕΚ από Αλμέιδα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου- REDKING

Η Ένωση έχει καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της σε σχέση με την περασμένη χρονιά, κάτι που φαίνεται και από την απόδοση των ποδοσφαιριστών, αλλά και τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Στο γεγονός ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει καταφέρει να κερδίσει παίκτες από την περασμένη σεζόν, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τους Σιμάνσκι και Μοχαμάντι, στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μιλώντας στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6.Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ επανέλαβε ότι με διακοπή έστω και ενός δευτερολέπτου στο ματς με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα διαχειριστεί ο Ματίας Αλμέιδα την πρωτόγνωρη για φέτος συνθήκη με δεύτερο αγώνα μέσα σε μια εβδομάδα, μιας και ακολουθεί ο αγώνας με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο.

Ο Αλμέιδα είχε δουλέψει σχεδόν αποκλειστικά σε σχηματισμούς με τριάδα στην άμυνα, αλλά η Ενωση δεν φαινόταν να βρίσκει λύσεις. Δεν ήταν μόνο η γκέλα στο ματς με το Βόλο, αλλά πως δεν έπειθε με την εικόνα της ούτε στα ματς με Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, όπου τελικά είχε πάρει τις νίκες. Κάπου εκεί, φάνηκε να πατά το κουμπί της αλλαγής.

Η αλλαγή σχηματισμού και η καθιέρωση σχημάτων με τέσσερις στην άμυνα, η καθιέρωση παικτών που πλέον βρήκαν ρόλους και θέσεις μέσα στο γήπεδο, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα που προσέφεραν την ψυχολογία που απαιτούνταν, έφεραν μια ΑΕΚ που πλέον δεν παίρνει απλά νίκες, αλλά αποδίδει και ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, κατά πολλούς το πιο θεαματικό στην Ελλάδα. Διαδικασία που έχει απελευθερώσει τον Αλμέιδα και συνολικά την ΑΕΚ, δίνοντας πίστη σε αυτό που δουλεύουν στα Σπάτα όλο αυτό το διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments