Διεθνή

Η Μελόνι απαντά στον Καβαλιέρε: Δεν εκβιάζομαι

Η Μελόνι απαντά στον Καβαλιέρε: Δεν εκβιάζομαι

Πηγή Φωτογραφίας: spamchronicles

Ο Μπερλουσκόνι φέρεται να χαρακτήρισε τη Μελόνι υπερφίαλη, προσβλητική, αναιδής και αλαζόνας

Βαθαίνει η κόντρα μεταξύ της Τζόρτζια Μελόνι και του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς η επικεφαλής και νικήτρια των ιταλικών εκλογών απάντησε δημόσια στα όσα φέρεται να είπε ή καλύτερα να έγραψε ο Καβαλιέρε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου τoυ ιταλικού ιδιωτικού καναλιού La7, αν θέλει να πει κάτι στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η  Τζόρτζια Μελόνι τόνισε: «Δεν έχω κάτι να πω. Μόνο ότι από τα σημεία που ανέφερε ο Μπερλουσκόνι έλειπε ένα: ότι εγώ δεν εκβιάζομαι»

Η αναφορά της προέδρου των Αδελφών της Ιταλίας ήταν σε φωτογραφία σημειώσεων που φέρεται να πήρε χθες ο «Καβαλιέρε» στη γερουσία, στις οποίες η Μελόνι χαρακτηρίζεται «υπερφίαλη, προσβλητική, αναιδής και αλαζόνας». Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε, σήμερα, σε πολλές ιταλικές εφημερίδες.

Όπως υπογραμμίζουν πολλοί παρατηρητές, η ένταση οφείλεται στις επαφές για την σύσταση της νέας κυβέρνησης και σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Ιταλίδα πολιτικός απέρριψε πολλές προτάσεις του Μπερλουσκόνι, με αντικείμενο τα μέλη του κόμματός του προς υπουργοποίηση.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό όμιλο Μπερλουσκόνι, τέλος, η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μπορεί να δοθεί στην Τζόρτζια Μελόνι από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και αν όλα προχωρήσουν χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια, η ορκωμοσία της νέας κυβερνητικής ομάδας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις 23 ή στις 24 του μηνός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments