Ελλάδα

Κακοκαιρία Κρήτη: Δύτες ψάχνουν αγνοούμενη- Νεκρός και πολλές καταστροφές

Κακοκαιρία Κρήτη: Δύτες ψάχνουν αγνοούμενη- Νεκρός και πολλές καταστροφές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Με τη συμμετοχή δυτών της 3ης ΕΜΑΚ και του λιμενικού, συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες εντοπισμού μιας γυναίκας που αγνοείται στον κόλπο της Αγίας Πελαγίας

Με τη συμμετοχή δυτών της 3ης ΕΜΑΚ και του λιμενικού, συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες εντοπισμού μιας γυναίκας που αγνοείται στον κόλπο της Αγίας Πελαγίας, αφού παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, στη διάρκεια της ισχυρής νεροποντής που έπληξε το πρωί το Ηράκλειο. Η γυναίκα φέρεται να επέβαινε στο ίδιο όχημα που επέβαινε και ο άντρας που νωρίτερα εντοπίστηκε νεκρός.

Ένας άνθρωπος ηλικίας 50 ετών και πατέρας 2 ετών έχασε τη ζωή του στην Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν εγκλωβίστηκε στο όχημά του το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα δύο άνθρωποι – ένας άνδρας και μία γυναίκα – αγνοούνται.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις απεγκλώβισαν σώα μια γυναίκα από όχημα που κατέληξε στην θάλασσα στην περιοχή Λυγαριά του Ηρακλείου Κρήτης και σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπάρχουν 9 περιπτώσεις αυτοκινήτων που έχουν παρασυρθεί και για τα οποία γίνονται έρευνες.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στις Αρχές, κάτοικοι της περιοχής είδαν ακόμη έναν άνθρωπο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια.

Κρήτη: Μήνυμα «112» στους κατοίκους του Λασιθίου

Για «πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο στην Π.Ε. Λασιθίου» προειδοποιεί μήνυμα του 112 καλώντας τους κατοίκους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Τραγωδία στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς ένας άνδρας να χάνει τη ζωή του εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει το νησί. Σύμφωνα με το Creta24, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όταν ένας άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Πληροφορίες αναφέρουν, πως το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες κάτοικοι της περιοχής είδαν ακόμη έναν άνθρωπο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments