Ελλάδα

Κακοκαιρία Κρήτη: Μήνυμα «112» στους κατοίκους του Λασιθίου

Κακοκαιρία Κρήτη: Μήνυμα «112» στους κατοίκους του Λασιθίου

Πηγή Φωτογραφίας: cretapost.gr

Για «πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο στην Π.Ε. Λασιθίου» προειδοποιεί μήνυμα του 112

Για «πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο στην Π.Ε. Λασιθίου» προειδοποιεί μήνυμα του 112 καλώντας τους κατοίκους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Ένας νεκρός στο Ηράκλειο -Αναφορές για αγνοούμενους

Τραγωδία στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς ένας άνδρας να χάνει τη ζωή του εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει το νησί. Σύμφωνα με το Creta24, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όταν ένας άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Πληροφορίες αναφέρουν, πως το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες κάτοικοι της περιοχής είδαν ακόμη έναν άνθρωπο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια.

Έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων

Με ανακοίνωση του Δήμου Μαλεβιζιου, καλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, καθώς προβλήματα εντοπίζονται σε όλο το εύρος του οδικού δικτύου, ακόμη και στο Βόρειο Οδικό ‘Αξονα που έχουν καταγράφει κατολισθήσεις. Στα σημεία που εντοπίζονται προβλήματα βρίσκονται ήδη κλιμάκια της πυροσβεστικής και συνεργεία της περιφέρειας, του δήμου και ιδιωτών. Εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται και σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου, όπου δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ δύσκολη είναι σε πολλά σημεία η κυκλοφορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments