Trash

Love Island: Ξαφνικό τέλος για το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ – Πότε γυρνάει η Ηλιάνα

Love Island: Ξαφνικό τέλος για το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ – Πότε γυρνάει η Ηλιάνα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Όλο το παρασκήνιο του ξαφνικού τέλους του Love Island από τον ΣΚΑΪ

Πρόωρο τέλος μπαίνει στο «Love Island», καθώς ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως κόβει το ριάλιτι που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη στην εκπομπή «OPEN Weekend» το ριάλιτι αγάπης κατεβάζει ρολά, έπειτα από απόφαση του σταθμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Love Island GR (@loveislandgreece)

«Νωρίτερα, ένα στέλεχος από τον ΣΚΑΪ είχε επισκεφθεί την Τενερίφη για να σώσει ό,τι σώζεται. Υπήρχαν σκέψεις μήπως γίνει πιο πικάντικο ή/και μπουν νέοι παίκτες. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως το πρότζεκτ δεν αντέχει. Μάλιστα, βλέπουμε παίκτες να φεύγουν άρον άρον, ακόμα και οικειοθελώς. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τέλος Οκτωβρίου. Αν και το παιχνίδι θα τελείωνε τηλεοπτικά τέλος του χρόνου, τελικά θα πάει τηλεοπτικά μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Βέβαια, αυτό θα φανεί και από τα νούμερα τηλεθέασης» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του OPEN.

Η Έλενα Χριστοπούλου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend», αναφέρθηκε στις φήμες περί πρόωρου τέλους του «Love Island». «Μου αρέσει πολύ το Love Island, με δυσκολεύει όμως που ξενυχτάω γιατί ξυπνάω στις 6 το πρωί. Δεν είμαι η αρμόδια για να σχολιάσω τα νούμερα, θα ήθελα να είναι… στον Θεό, να μη λέμε βλακείες. Ξέρω πότε θα τελειώσει αλλά δεν θα πω εγώ πότε και πώς» απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments