Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Ώρα απολογιών – Στον ανακριτή η μητέρα

Βιασμός 12χρονης: Ώρα απολογιών – Στον ανακριτή η μητέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Οι αρχές έχουν συλλάβει άλλα τρία άτομα, αναζητούν άλλο ένα, ενώ τέσσερις εμφανίστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία - Σήμερα απολογείται η μητέρα κατηγορούμενη για μαστροπεία

Με συλλήψεις και αυτόβουλες παρουσίες στην Αστυνομία εξελίσσεται η υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονη στον Κολωνό.

Το σαββατοκύριακο οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη άλλων τριών ανδρών 33,34 και 36 ετών, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, μετά τις προθεσμίες που πήραν για να απολογηθούν, η μητέρα της 12χρονης και οι δύο εκ των συλληφθέντων ο 33χρονος και ο 36άχρονος, οι οποίοι υποστήριξαν πως δεν υπήρξε ερωτική συνέλευση με το κορίτσι.

Ωστόσο και οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να είχαν ασελγήσει στην 12χρονη με αμοιβή, ενώ τα ραντεβού κλείστηκαν -σύμφωνα με τη δικογραφία- μετά από συνομιλία που είχε προηγηθεί σε chat διαδικτυακής σελίδας.

Παράλληλα, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται άλλος ένας άνδρας για το βιασμό της 12χρονης και συλλήψή του θεωρείται θέμα χρόνου.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τετάρτη σε συμπληρωματική που έδωσε η ανήλικη αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί τουλάχιστον τέσσερις από τους βιαστές της.

Πέραν των συλληφθέντων, την πόρτα του ανηλίκων έχουν περάσει αυτοβούλως συνολικά τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για τρεις άντρες 30-40 ετών και έναν κοντά 50 ετών, οι οποίοι παρουσιάστηκαν μόνοι τους και κατέθεσαν πως είχαν συνομιλήσει διαδικτυακά με την ανήλικη, ωστόσο δεν συνέχισαν ώστε να κλείσουν κάποιο ραντεβού μαζί της. Αρνήθηκαν πως την έχουν συναντήσει ενώ ο ένας κατέθεσε πως από την συνομιλία που είχε με την κοπέλα υποψιάστηκε πως είναι πολύ μικρή και δεν θέλησε να δώσει καμία συνέχεια.

Και οι τέσσερεις κατέθεσαν ενόρκως και αφού τους κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να εξεταστούν αποχώρησαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments