Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλτο αποβλήθηκε από την αποστολή για το ματς με την Τσέλσι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλτο αποβλήθηκε από την αποστολή για το ματς με την Τσέλσι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Πορτογάλος άσος έχει πολύ κακές σχέσεις με το προπονητικό επιτελείο του Τεν Χαγκ που κρατά την επικοινωνία του με ορισμένα μέλη στο ελάχιστο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποβλήθηκε από την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι. Η τιμωρία επιβλήθηκε από τον Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά επικυρώθηκε με ανακοίνωση του συλλόγου, απόρροια της συμπεριφοράς του Πορτογάλου άσου να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια πριν το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, ο σταρ της Μάντσεστερ έχει πολύ κακές σχέσεις με το προπονητικό επιτελείο του Τεν Χαγκ που κρατά την επικοινωνία του με ορισμένα μέλη στο ελάχιστο.

Η απόφαση έχει την πλήρη κάλυψη της διοίκησης, καθώς με επίσημη ανακοίνωση θέτει εκτός αποστολής τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Ο Κριστιάνο δεν θα είναι μέλος της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι. Η υπόλοιπη ομάδα είναι πλήρως επικεντρωμένη στην προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε η ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας.

Ο Τεν Χαγκ δεν θα φέρει πια καμία αντίρρηση σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Ρονάλντο μέσα στον Ιανουάριο, δεδομένης της δυσαρέσκειας του 37χρονου, αν και ο μισθός του φόργουορντ περίπου £500.000 την εβδομάδα σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί μια χρυσή τομή για λύσιμο του συμβολαίου, που λήγει τον Ιούνιο του 2023.

Ο Πορτογάλος διεθνής εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με ορισμένες από τις συνθήκες στην προπονητική βάση του συλλόγου στο Carrington πριν αναλάβει ο Ολλανδός το καλοκαίρι και εισακούστηκε.

Ο επαγγελματισμός και η προθυμία του να καθοδηγήσει τα νεαρά μέλη της ομάδας έγιναν δεκτά καλά από τους συμπαίκτες του, ωστόσο άφησε πολύ αλγεινή εντύπωση η συμπεριφορά του στον αγώνα με την Τότεναμ.

Αμέσως μετά ο Τεν Χαγκ δήλωσε ότι δεν είχε μιλήσει με τον Ρονάλντο αλλά θα αναφερόταν στο θέμα την επόμενη μέρα. Την Πέμπτη ο Ρονάλντο, ο οποίος ήθελε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, έφτασε στο Κάρινγκτον για να συζητήσει το επεισόδιο με τον προπονητή και επιβλήθηκε η τιμωρία.

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες που ο Ρονάλντο αποχωρούσε από αγώνα της Γιουνάιτεντ πριν από το τελευταίο σφύριγμα. Το έκανε επίσης μετά την αλλαγή στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα του Ιουλίου με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, αφήνοντας το Ολντ Τράφορντ με αρκετούς παίκτες που δεν ήταν στην αποστολή της ημέρας του αγώνα.

Ο Τεν Χαγκ αργότερα δήλωσε ότι ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τις ενέργειες του Ρονάλντο την Τετάρτη, επειδή μπορεί να θεωρηθεί ως ασέβεια προς αυτόν και την ομάδα.

Πηγή: The Guardian

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments