Αθλητισμός

Τσακίρης: «Σπουδαίο ότι η ΑΕΚ είχε τη λογική και τη φιλοσοφία του Αλμέιδα»

Τσακίρης: «Σπουδαίο ότι η ΑΕΚ είχε τη λογική και τη φιλοσοφία του Αλμέιδα»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Αμετάβλητη παρέμεινε η εικόνα της ΑΕΚ και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αμετάβλητη παρέμεινε η εικόνα της ΑΕΚ και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την διαφορετική 11άδα ουσιαστικά που παρέταξε ο Ματίας Αλμέιδα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Είναι πολύ ευχάριστες οι ημέρες που ζούμε στην ΑΕΚ, με το νικηφόρο σερί που κάνει και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα άλλο κομμάτι που πρέπει να ικανοποιεί τους ανθρώπους της είναι η επιλογή που έκαναν στον προπονητή. Είδατε ότι ο Αλμέιδα έκανε βαθύ ροτέισον, με 9/11 αλλαγές, αλλά η νοοτροπία, η φιλοσοφία και η λογική ήταν ίδιες. Πίεσε πολύ, βρήκε από νωρίς ένα γκολ. Πέτυχε πέμπτη σερί νίκη, κάτι που είχε να κάνει από το 2021 επί Μανόλο Χιμένεθ. Βλέπουμε μια ομάδα που παίζει σε φουλ ένταση, κάνει φάσεις, πιέζει από το τελευταίο τρίτο του γηπέδου», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον Κοσίδη να βρει χώρο και χρόνο στο ροτέισον μόλις επιστρέψει και ο Φαν Βέερτ και με τις λύσεις που υπάρχουν στην επίθεση.

Ο Τσακίρης έκανε ειδική μνεία και στην πολύ καλή εικόνα του Γαλανόπουλου, ο οποίος γνώρισε την καθολική αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι της Δευτέρας, κόντρα στον Λεβαδειακό, σημείωσε πως παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Γιόνσον και Σιμάνσκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments