Αθλητισμός

Λάιντνερ: Έρχονται εξελίξεις – Ο Μίτσελ τον κάλεσε στο γραφείο του

Λάιντνερ: Έρχονται εξελίξεις – Ο Μίτσελ τον κάλεσε στο γραφείο του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Μίτσελ κάλεσε στο γραφείο του τον Ντορόν Λάιντνερ

Ο Μίτσελ κάλεσε στο γραφείο του τον Ντορόν Λάιντνερ, μίλησαν για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και πλέον μένει να φανεί τι απόφαση θα πάρει.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς, πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν παίκτες για τρεις ενδεκάδες και μένουν και… ρέστα. Ηδη 40 έχουν «γράψει» λεπτά συμμετοχής. Ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζεται να γίνει ο 41ος. Με τον Ντορόν Λάιντνερ να ευελπιστεί πως θα πείσει τον Μίτσελ να γίνει ο 42ος, λίαν προσεχώς.

Ο Λάιντνερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να αποτελέσει τον ποδοσφαιριστή που θα παλέψει με τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ για τη βασική 11άδα του Ολυμπιακού. Στο πρόσωπο του 20χρονου (26/04/2002) διεθνούς με την εθνική Ισραήλ ακραίου μπακ οι πρωταθλητές αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη επένδυση, θεωρώντας πως πρόκειται για παίκτη που θα εκτοξευθεί μέσω των Ερυθρόλευκων. Η μεταγραφή του από τη Χάποελ Τελ Αβίβ ξεπέρασε τα 2.000.000 € με τα μπόνους και ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο Λάιντνερ δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό στα πόδια του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κι αν τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στους πρωταθλητές είχε παίξει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι δεν είχε ευρωπαϊκό συμβόλαιο και οι ξένοι ήταν πολλοί, τώρα αυτό το ζήτημα λύθηκε. Πριν από λίγες ημέρες ο Ισραηλινός μπακ πήρε στα χέρια του στο ρουμάνικο διαβατήριο. Αυτό δηλώθηκε στην ΕΠΟ και από την προηγούμενη εβδομάδα λογίζεται ως ευρωπαίος πολίτης.
Γιατί δεν έχει αγωνιστεί έως τώρα ο Λάιντνερ; Ο Κορμπεράν θεωρούσε ότι δεν ήταν έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ παράλληλα υπήρχε και το ζήτημα με το διαβατήριο. Όταν ο Μίτσελ προσλήφθηκε, ο Λάιντνερ έλειπε από το Ρέντη για διεθνής υποχρεώσεις. Και όταν επέστρεψε από την εθνική Ισραήλ, γύρισε με τραυματισμό στον αστράγαλο, που τον ταλαιπώρησε για αρκετές ημέρες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός μπακ να χάσει έδαφος.

Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Μαρσέλο χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος, ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, δεν έβγαινε/βγαίνει από την 11άδα, ούτε με… αίτηση. Οντας ο (με διαφορά) παίκτης με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στον Ολυμπιακό, με συνολικά 1.544′ σε 17 συμμετοχές! Είναι χαρακτηριστικό το 2ος στη σχετική λίστα είναι ο Γιαν Εμβιλά (1.288 λεπτά)!

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ Ο ΛΑΪΝΤΝΕΡ

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Λάιντνερ είναι πλέον καλά. Προπονείται κανονικά. Και περιμένει την ευκαιρία του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή να έρθει σύντομα. Και αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίτσελ κάλεσε στο γραφείο του τον 20χρονο μπακ στην προπόνηση της Πέμπτης και συζήτησαν αρκετή ώρα για την παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και για το πότε θα του δώσει χώρο και χρόνο στους Ερυθρόλευκους.

Το τι συζητήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο όπως προκύπτει από πληροφορίες, ο Μίτσελ έχει αναφέρει σε συνεργάτες του πως εκείνο που θέλει να δει από τον Λάιντνερ είναι καλύτερη αμυντική παρουσία. Με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή από την πλευρά του να ζητάει μια ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει. Και τώρα που ο Μαρσέλο είναι τραυματίας, να ευελπιστεί ότι αυτή η ευκαιρία μπορεί να έρθει σύντομα.

Προς το παρόν, πάντως, ο Λάιντνερ έχει αγωνιστεί κυρίως σε φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Β, ενώ είναι σχεδόν μόνιμα στο δεύτερο γκρουπ του Μίτσελ. Αυτό που περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός πλάνου και προπονούνται ξεχωριστά την παραμονή των αγώνων. Όπως συνέβη τώρα, με τον Ισραηλινό να μένει στην Αθήνα και να προπονείται με τους επίσης εκτός αποστολής Κούντε, Ντε Λα Φουέντε, Μπόουλερ και Ουί-Τζο.

Πάντως, ο Μίτσελ δεν έχει αποφασίσει πότε και πώς θα χρησιμοποιήσει τον Λάιντνερ. Μένει να φανεί εάν ο νεαρός μπακ θα τον «αναγκάσει» με την παρουσία του στις προπονήσεις να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του κόντρα στη Λαμία, την ερχόμενη αγωνιστική. Ή εάν ο διεθνής αμυντικός θα πρέπει να κάνει κι άλλη υπομονή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments