Lifestyle

Rebel Wilson: Μιλάει για το ατύχημα με τον δημοσιογράφο που την ανάγκασε να αποκαλύψει ότι είναι …

Rebel Wilson: Μιλάει για το ατύχημα με τον δημοσιογράφο που την ανάγκασε να αποκαλύψει ότι είναι …

Πηγή Φωτογραφίας: Paris Match

Η Rebel Wilson μίλησε για πρώτη φορά για την "βρώμικη” όπως τη χαρακτήρισε συμπεριφορά του δημοσιογράφου αυστραλιανής εφημερίδας

Σε νέα της συνέντευξη στο The Australian, η ηθοποιός εξήγησε ότι όταν έμαθε ότι η Sydney Morning Herald σκόπευε να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με την σύντροφό της, Ramona Agruma, υπήρχαν μέλη της οικογένειάς της που ακόμα δεν γνώριζαν για τη σχέση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η Wilson τελικά είχε γράψει για τη σχέση της στο Instagram τον περασμένο Ιούνιο και όπως είπε στην πρόσφατη συνέντευξή της “ήταν μια βρώμικη συμπεριφορά. Βασικά όταν ένας δημοσιογράφος σε απειλεί ότι θα αποκαλύψει ότι είσαι ομοφυλόφιλη, πρέπει να βιαστείς και δεν προλάβαμε να το πούμε σε κάποιους ανθρώπους πριν το πούμε δημοσίως. Κι αυτό δεν είναι ιδανικό”.

Ο δημοσιογράφος Andrew Hornery που θα αποκάλυπτε τη σχέση της σταρ είχε γράψει σε άρθρο του που πλέον έχει διαγραφεί πως “είχα στείλει στους εκπροσώπους της Rebel Wilson δύο μέρες περιθώριο για να κάνει σχόλια για τη νέα της σχέση με μια γυναίκα, τη σχεδιάστρια Ramona Agruma, πριν καν δημοσιεύσω κάτι”. Όπως πρόσθεσε “μεγάλο λάθος, η Wilson επέλεξε να πουλήσει την ιστορία, ανεβάζοντας ανάρτηση για την ‘πριγκίπισσα της’ στην ίδια πλατφόρμα που παλιότερα καυχιόταν για τον γοητευτικό πρώην σύντροφό της, τον πλούσιο βαρόνο της μπίρας. Jacob Busch”.

“Υπάρχουν κάποια επίπεδα όταν το αποκαλύπτεις” ΄λέει η Wilson, εξηγώντας πως “το λες στους στενούς συγγενείς σου και στους φίλους σου, όχι σε όλους. Ανάμεσα στις δυο μας οικογένειες δεν είναι όλοι το ίδιο ανεκτικοί όσο θα ελπίζαμε και προσπαθούσαμε να δείξουμε σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους και να το πούμε με τον δικό μας τρόπο”.

Η Wilson αποκάλυψε ότι ο τρόπος που έγινε η αποκάλυψη ήταν πολύ δύσκολη για τη σύντροφό της: “Ήταν δύο δύσκολες μέρες, ειδικά για τη σύντροφό μου, που δεν έχει συνηθίσει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας και να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments