Ελλάδα

Κρήτη καυστικό υγρό: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 38χρονης για την επίθεση

Κρήτη καυστικό υγρό: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 38χρονης για την επίθεση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος της 38χρονης γυναίκας

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος της 38χρονης γυναίκας που αναζητείται από την αστυνομία μετά την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της, στο Ηράκλειο. Αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία της έκδοσης εντάλματος για τη σύλληψή της, εκτός κι αν η 38χρονη εμφανιστεί στις αρχές.

Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη νέα επίθεση με καυστικό υγρό: Με συνθλίβει κάθε φορά που συμβαίνει

Για τη νέα υπόθεση επίθεσης με καυστικό υγρό της 38χρονης στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, στην Κρήτη, τοποθετήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Λίγες μέρες μόλις, μετά την ανακοίνωσή μας με τον Υπουργό Υγείας, κο Πλεύρη, για την ίδρυση του Μητρώου Εγκαυματιών στη χώρα μας, δυστυχώς συνέβη νέα επίθεση με καυστικό υγρό. Κανένας και για κανένα λόγο δεν μπορεί να αποφασίζει για τη ζωή και την υγεία κάποιου άλλου. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κο Υπουργό Υγείας για την άμεση παρέμβασή του και τη συνεργασία μας, ώστε να επιλυθεί το κενό στην κάλυψη βασικών θεραπειών και υλικών για εμάς τους εγκαυματίες. Για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε προσεχώς.», γράφει στην ανάρτησή της η Ιωάννα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA τόνισε: «Κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό με πιάνει η ίδια ταχυκαρδία. Επειδή ξέρω και γνωρίζω πολύ καλά τον πόνο που βιώνει το θύμα, πάντα αυτό με αναστατώνει και με συνθλίβει. Πραγματικά αυτή είναι η λέξη!», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments