Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι έχουν κάνει όσοι έφυγαν φέτος από την ομάδα

Ολυμπιακός: Τι έχουν κάνει όσοι έφυγαν φέτος από την ομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Αυτά είναι τα πεπραγμένα των παικτών

Αυτά είναι τα πεπραγμένα των παικτών που είχαν ξεκινήσει τη σεζόν με τον πρωταθλητή Ελλάδας στις νέες πλέον ομάδες τους, στις οποίες έχουν πάει με τη μορφή του δανεισμού η, με μεταγραφή. Οι περισσότεροι διακρίνονται και κάνουν τη διαφορά…

Ραντζέλοβιτς. Σε εννιά παιχνίδια με τη ρώσικη Ουράλ της Αγίας Αικατερίνης έχει τρία γκολ, μία ασίστ, ένα κερδισμένο πέναλτι (με ταυτόχρονη αποβολή), ενώ άλλα τρία γκολ έχουν μπει από δικές του εκτελέσεις κόρνερ! Όταν πήγε στην Ουράλ, την 8η αγωνιστική, ήταν 16η και τελευταία με ένα βαθμό. Τώρα, 14η αγωνιστική, είναι 10η με 16 πόντους, δηλαδή σε έξι αγωνιστικές με τον Λάζαρ στην ενδεκάδα της έχει 15 βαθμούς! Συν τρεις νίκες στο Κύπελλο!

Τικίνιο. Σε εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος με την βραζιλιάνικη Μποταφόγκο έχει τέσσερα γκολ. Όταν πήγε εκεί ο Βραζιλιάνος φορ η Μπο ήταν δύο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τώρα είναι 11 βαθμούς μακριά, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες!

Ζίνκερναγκελ. Σε έξι παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης έχει τρία γκολ! Η ομάδα του όταν πήγε ήταν 9η στη βαθμολογία του βελγικού πρωταθλήματος, τώρα είναι 5η!

Χασάν. Σε έξι παιχνίδια με την Αλάνιασπορ έχει ήδη τρία γκολ. Η ομάδα του όταν πήγε ήταν 13η στη βαθμολογία του τουρκικού πρωταθλήματος, τώρα είναι 10η.

Μαντί. Έχει ήδη παίξει σε εννιά παιχνίδια με τη Ρόμα, πέντε για το πρωτάθλημα και τέσσερα για το Γιουρόπα Λιγκ. Στα δε τρία τελευταία είναι βασικός ένα ημίχρονο και στα δύο από την αρχή, με μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Κανέ. Έχει παίξει και στα εννιά παιχνίδια της Πάφου από το ξεκίνημα της σεζόν, οκτώ στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο, με ένα γκολ στο ενεργητικό του. Η Πάφος είναι 1η στη βαθμολογία του κυπριακού πρωταθλήματος!

Καρβάλιο. Έχει παίξει και στα οκτώ παιχνίδια της Εστορίλ, από τότε που γύρισε στην Πορτογαλία. Εφτά στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο. Βασικός και στα έξι τελευταία, με ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Τσούμιτς. Έχει παίξει και στα οκτώ παιχνίδια της Βοϊβοντίνα, από τότε που γύρισε στη Σερβία, με τρία γκολ στο ενεργητικό του.

Κίτσος. Έχει πέντε παιχνίδια στην Ομόνοια, εκ των οποίων στα δυο βασικός στο Γιουρόπα Λιγκ, εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Τι κάνουν παίκτες που ήταν την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό;

Ονιεκούρου. Σε 11 αγωνιστικές στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Άδανα Ντεμίρσπορ, έχει τρεις ασίστ και δύο γκολ, έχοντας παίξει σε όλες βασικός. Με την ομάδα του να είναι 2η στη βαθμολογία πίσω από τη Φενέρμπαχτσε.

Ρόνι Λόπες. Σε οκτώ παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Τρουά έχει ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Μάρκοβιτς. Έχει ήδη 18 παιχνίδια, όλα βασικός, σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και κυπελλο με την Παρτίζαν, με δύο γκολ στο ενεργητικό του.

Καρμπόβνικ. Σε εννιά παιχνίδια με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (οκτώ πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου) έχει τέσσερις ασίστ από ρόλο αριστερού μπακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments