Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 25/10: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 25/10: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 25/10: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Κριός: Ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος σε βάζουν σε μεγάλες ψυχολογικές διεργασίες αυτό τον καιρό και νιώθεις ότι δίνεις τον δικό σου αγώνα για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου, τα συμφέροντά σου, ή ακόμα και την αξία σου. Οι εξελίξεις των ημερών είναι να σου ξύνουν μία βαθύτερη πληγή μέσα σου, μία πληγή που ήθελες να κρύψεις ή να μην αφήσεις να φανεί τον πόνο και την απογοήτευση που εξακολουθεί να σου προκαλεί! Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις προς τρίτους (λογαριασμοί, δάνεια, οφειλές) είναι οι βασικές εστίες ανησυχίας των ημερών! Και συναισθηματικά ωστόσο οι συνθήκες σε αναγκάζουν να αποδεχθείς το τέλος μίας εποχής, χωρίς να συνεχίζεις επίμονα να δίνεις έναν αγώνα να κυριαρχήσεις ή να περάσει το δικό σου!

Ταύρος: Βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό σημείο καμπής, αφού οι Εκλείψεις του Φθινοπώρου σχηματίζονται στον δικό σου άξονα, φέρνοντας κύμα εξελίξεων που η επιρροή τους είναι αισθητή στην ψυχοσύνθεση σου αλλά και στις σχέσεις σου ! Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού έρχεται για να δώσει το οριστικό τέλος σε σχέσεις ή και συνεργασίες. Συνειδητοποιείς ότι όσο και να σε πικραίνει, με κάποιους ανθρώπους δεν μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία πλεύσης σταθερή σε βάθος χρόνου. Μπορεί να πληγώνεσαι, να απογοητεύεσαι, ότι δεν σε εκτίμησαν με τον τρόπο που θα θελες , όμως θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις την θυματοποίηση που θα σε πάει πίσω, αλλά να πας μπροστά! Αυτό το κλείσιμο κύκλου σε σχέσεις ή συνεργασίες, θα σε αφυπνίσει ωστόσο να διακρίνεις τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου

Δίδυμος: Με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, καλείσαι να κόψεις, να αφαιρέσεις κάθε τι περιττό από την καθημερινότητά σου! Είτε είναι περιττές εργασίες και παράσιτα που χαλούν το ημερήσιο πρόγραμμά σου, είτε είναι και κακές συνήθειες που στραγγίζουν την ενέργειά σου και σου στερούν την ψυχική και σωματική σου ευρωστία! Είναι βέβαιο ότι με αυτή την Έκλειψη νιώθεις ότι έχουν αδειάσει οι αποθήκες ενέργειας σου, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι κουρασμένος, εξαντλημένος ή και φοβισμένος. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία επαναπροσδιορισμού τόσο καθηκόντων και υποχρεώσεων όσο και συνηθειών!

Καρκίνος: Η Ηλιακή Έκλειψη σχηματίζεται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο, τον Σκορπιό, η οποία σε καλεί να αφαιρέσεις, να κόψεις, να απομακρύνεις, οτιδήποτε τοξικό που σου στερεί το αίσθημα της χαράς, της απόλαυσης και της αρμονίας. Μοιραίες εξελίξεις στον έρωτα, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή και την τεκνοποίηση είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Για παράδειγμα είναι πολύ πιθανό τώρα να συνειδητοποιείς ότι έχει φθίνει το ερωτικό στοιχείο σε μία σχέση, ή ότι δεν περνάς πλέον καλά στο πλευρό του συντρόφου σου, ή ότι η ερωτική σου ζωή έχει φτάσει σε τέλμα … Σε μία πιο γενική πλευρά μπορεί να νιώσεις την έλλειψη ευδαιμονίας. Σε θέματα που συνδέονται με τα παιδιά και την τεκνοποίηση, ετούτο τον καιρό είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρεις σημαντικές ή αλλιώς ριζικές αποφάσεις! Η Ηλιακή Έκλειψη ωστόσο έρχεται για να σε ωθήσει να βρεις την ρίζα του προβλήματος προκειμένου στην συνέχεια να βρεθείς στο στάδιο της μεταμόρφωσης!

Λέων: Σημαντική είναι η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιο του Σκορπιού! Αφενός ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου και στα διαστήματα του έτους που έχουμε Ηλιακή Έκλειψη νιώθεις στραγγισμένα τα επίπεδα ενέργειάς σου ή και βρίσκεσαι σε μία κρίση ταυτότητας, αφετέρου στο ζώδιο του Σκορπιού είναι βέβαιο ότι έρχεται για να σε ωθήσει σε δομικές αλλαγές πορείας ζωής. Συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι στο τέλος μίας σημαντικής εποχής για την προσωπική σου ζωή, αυτό μπορεί να προκύπτει για πολλούς και διαφόρους λόγους, όπως ανακατατάξεις στην δομή της οικογένειας, στην δομή του σπιτιού, ή ακόμα και την αποκοπή σου από καταστάσεις που σε συνέδεαν με το παρελθόν σου! Ζητήματα που αφορούν τις ρίζες, την οικογένεια, την μητέρα, την δομή της ζωής σου, έρχονται τώρα στο προσκήνιο και παίρνουν μία διαφορετική πορεία! Η ψυχολογική επιρροή αυτής της Έκλειψης είναι πολύ ισχυρή για σένα, αφού αναγκάζεσαι να αποδεχθείς ότι η ζωή έχει στάδια, κάποια στάδια ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να μπεις σε ένα νέο, γεγονός που σε πονάει, είτε από μνήμες που βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, είτε επειδή διατηρείς ένα στενό σύνδεσμο με το παρελθόν που δεν θέλεις να το αφήσεις πίσω σου!

Παρθένος: Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται και σκοτεινιάζει την σκέψη σου, σε φέρνει αντιμέτωπο με σκληρές συνειδητοποιήσεις και σε ωθεί να αλλάξεις θεωρία, στάση αλλά και πορεία! Σε αυτό το διάστημα για σένα βλέπουμε να κόβονται, να ολοκληρώνονται, να κλείνουν κάποιες συμφωνίες, έρχονται ειδήσεις / νέα που διεγείρουν το φόβο, την ανησυχία, και σε ωθούν σε καθοριστικές αποφάσεις. Αναγκάζεσαι να σκληρύνεις, να ακούσεις το ένστικτό σου και να αλλάξεις τρόπο σκέψης σε καταστάσεις! Κάποια σχέδια σου μπορεί να είναι δύσκολο, αδύνατο να προχωρήσουν σε αυτή την φάση, θα χρειαστεί να το αποδεχθείς και στην πορεία να σκεφτείς κάτι άλλο! Σημαντικό είναι αυτή την περίοδο να δείξεις προσοχή στο όχημα, στην οδήγηση, ενώ είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν και ζητήματα που αφορούν τα αδέρφια!

Ζυγός: Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού διεγείρει τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στο γεγονός ότι εσύ ο ίδιος έχεις πλέον πάψει να πιστεύεις σε σένα, στην δύναμή σου και είναι πεσμένη πολύ η αυτοπεποίθησή σου! «Φοβάμαι να μην χάσω αυτά που έχω, αυτά που έχω αποκτήσει με μόχθο, φοβάμαι ότι δεν θα τα βγάλει πέρα με τα οικονομικά μου, βλέπω ότι ο σύντροφός μου δεν με σέβεται, δεν με εκτιμά δεν με βάζει στην θέση που μου αρμόζει»! Αυτές ακριβώς είναι μερικές από τις σκέψεις και τις ανησυχίες που βγαίνουν στην επιφάνεια, όπως κατάλαβες συνδέονται με τα χρήματα αλλά και με τα αισθήματα. Στον μεν οικονομικό τομέα δεν θα λείψουν οι περικοπές, οι περιορισμοί και η απώλειες (προσοχή σε κλεψιές), στον αισθηματικό τομέα διεισδύει η έλλειψη ή ο κλονισμός εμπιστοσύνης και βγαίνουν πολλά παράπονα στην επιφάνεια!

Σκορπιός: Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο σου, έρχεται για να σε βυθίσει για λίγο στο σκοτάδι, να σε αποστασιοποιήσει για λίγο από όλους και απ΄όλα, να σε αναγκάσει να αποδεχθείς μία νέα τάξη πραγμάτων στην προσωπική σου ζωή και να σε ωθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου! Μπορεί να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο που περνάς κρίση ταυτότητας, που νιώθεις ηττημένος, αδύναμος, πληγωμένος, προδομένος … Μπορεί να τα βάζεις με τον εαυτό σου για λάθος χειρισμούς του παρελθόντος και να αυτοδικάζεσαι / αυτοτιμωρείσαι! Μπορεί τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου να έχουν προκλητικό, μοιραίο χαρακτήρα και να χάνεις τον έλεγχο των καταστάσεων, δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να σου προσφέρει και την λύτρωση από καταστάσεις και ανθρώπους που ο κύκλος σου μαζί τους έχει ολοκληρωθεί!

Τοξότης: Με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού, καλείσαι να περάσεις μία περίοδο απομόνωσης, αποστασιοποίησης (μεταφορικά ή και κυριολεκτικά), προκειμένου να ανασυνταχτείς, να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και στην συνέχεια να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην ζωή σου. Είναι μία Έκλειψη που μέσα από το σκοτάδι που θα σε βυθίσει, θα σε βοηθήσει σταδιακά να αναδυθείς και να ανακαλύψεις κάθε βαθύτερη, ενδότερη, ασυνείδητη σκέψη ή συναίσθημα! Έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα αυτή η Έκλειψη για σένα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και μυστικά, πληροφορίες που αγνοούσες, είτε ακόμα και να ανακαλύπτεις μία νέα πτυχή του εαυτό σου! Κλείνουν και κάποιοι κύκλοι, ολοκληρώνονται και μένουν πίσω οριστικά κάποιες ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος και η διαδικασία αυτή μπορεί να σε γεμίζει με πίκρα ή και με θυμό! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις τις βαθύτερες εσωτερικές ανάγκες, να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να αποδεχθείς το οριστικό κλείσιμο κύκλων.

Αιγόκερως: Διάψευση προσδοκιών αυτό ακριβώς αισθάνεσαι με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου, σου στερούν το αίσθημα της ελευθερίας και αισθάνεσαι η υλοποίηση κάποιων βαθύτερων επιθυμιών σου είναι μπλοκαρισμένη! Φιλίες τερματίζονται, αποφασίζεις να τερματίσεις την συμμετοχή σου σε ομάδες, συλλόγους, υπάρχουν αποκαλύψεις στο προσκήνιο που σε απογοητεύουν! Νιώθεις ότι σου γυρνούν την πλάτη και δεν σε στηρίζουν άνθρωποι που εσύ για αυτούς έχεις φερθεί «σπαθί». Όλα αυτά αφορούν ωστόσο κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η έκλειψη αυτή, αποτελεί μία προειδοποίηση, ή αλλιώς ένα προμήνυμα, των σημαντικών μεταμορφωτικών αλλαγών που θα αναγκαστείς να προβείς στις βάσεις της ζωής σου (επαγγελματικά, σπίτι, οικογένεια) σταδιακά ως τον Μάρτιο του 2023.

Υδροχόος: Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ αγαπητέ μου Υδροχόε, νιώθεις ότι μένεις μετέωρος επαγγελματικά, ότι οι στόχοι σου είναι εμποδισμένοι, ότι στην προσπάθειά σου να αναρριχηθείς και να κάνεις βήματα μπροστά, πάντα είναι σαν κάτι να σε κρατά πίσω! Εκτός από τον τομέα της καριέρας, ο οποίος φαίνεται με κάποιο τρόπο να «απειλείται» κάποιοι από το ζώδιο σου (μπορεί και εσύ), μπορεί να θιχτεί το όνομά και η κοινωνική υπόληψη, να υπάρχουν προβλήματα στο γάμο, ή ζητήματα που αφορούν τον πατέρα ή τον σύζυγο! Το διάστημα αυτό αναγκάζεσαι να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, να τερματίσεις οτιδήποτε δεν εξελίσσεται, να προστατέψεις το όνομά σου και την κοινωνική σου εικόνα, να κοιτάξεις μπροστά, χωρίς φόβο το μέλλον σου και τις προοπτικές σου!

Ιχθύς: Με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού καλείσαι να κόψεις ή αλλιώς να διώξεις περιοριστικές πεποιθήσεις και μοτίβα και να φιλοσοφήσεις εκ νέου την ζωή! Ψυχολογικά νιώθεις αρκετά άδειος πνευματικά, αλλά και απαισιόδοξος, πιθανότατα υπάρχουν εμπόδια, προκλήσεις και δοκιμασίες που δεν σου επιτρέπουν να έχεις τους ρυθμούς που θα θελες στα μεγάλα σχέδια ζωής που έχεις στο μυαλό σου, ή που είχες ξεκινήσει να υλοποιείς! Κάποιο μακρινό ταξίδι θα χρειαστεί να ακυρωθεί, μία νομική υπόθεση θα κλείσει με κάπως πιο δυσάρεστη τροπή, ζητήματα που αφορούν συμφωνίες, διαπραγματεύσεις θα προκαλέσουν απογοητεύσεις! Εσύ δεν πρέπει να χάνεις την πίστη και την ελπίδα σου, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο ανυπέρβλητα και να φαίνονται τα εμπόδια που μπλοκάρουν αυτή την ώρα την προσωπική σου επέκταση, εν καιρώ θα αποδειχθεί ότι ήταν για καλό!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments