Lifestyle

Η τηλεοπτική συνάντηση Μενεγάκη – Σπυροπούλου

Η τηλεοπτική συνάντηση Μενεγάκη – Σπυροπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: Fay's Book

Έκπληξη Μενεγάκη – Σπυροπούλου, το ραντεβού Ατζούν – ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη,

Οι «ασκήσεις επί χάρτου» συνεχίζονται στις ψυχαγωγικές εκπομπές με αλλεπάλληλες αλλαγές στις σκαλέτες, πειραματισμούς στα πρόσωπα μπροστά απ’ τις κάμερες, ιδέες για νέες στήλες και ενότητες. Σε αντίθεση με το prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης) όπου η κατάσταση έχει αρχίσει να αποκρυσταλλώνεται και να σταθεροποιούνται οι τάσεις του κοινού στο off peak (οι ζώνες από νωρίς το πρωί μέχρι και τις 20.00) το τοπίο παραμένει ομιχλώδες και ισχύει απόλυτα η ρήση «οι πρώτοι έσονται έσχατοι και οι έσχατοι πρώτοι». Ο ΑΝΤ1 φέτος αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη λεγόμενη «ζώνη του λυκόφωτος» ξεκινώντας το πρόγραμμά του στις 5.00 το πρωί με το «Πρώτο Δελτίο» που παρουσιάζουν ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Ηρώ Ράντου.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Η εκπομπή από την πρώτη στιγμή δεν κατάφερε να πιάσει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης και κατά συνέπεια να δώσει ένα ισχυρό «lead in» στο «Καλημέρα Ελλάδα». Έτσι έχει αποφασιστεί η εκπομπή να διακοπεί. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης θα συνεχίσει στο «Καλημέρα Ελλάδα», η Ηρώ Ράντου στο ειδικό ένθετο του μεσημβρινού δελτίου «Τώρα για το μέλλον», ενώ στον τομέα της ενημέρωσης παραμένουν και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της πρωινής εκπομπής.

Περιζήτητη καλεσμένη της lifestyle επικαιρότητας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Λόγω φυσικά της εγκυμοσύνης της, αλλά και του πολιτικού της γάμου με την επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, την ώρα που παράλληλα διακινούνται και διάφορα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον. Όλες οι εκπομπές διεκδίκησαν την παρουσία της, αλλά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader, η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Η τηλεοπτική αυτή συνάντηση έχει κλειστεί εδώ και αρκετό καιρό. Οι δύο παρουσιάστριες για ένα χρονικό διάστημα στο παρελθόν είχαν κοινωνικές συναναστροφές, εκτός τηλεόρασης, ωστόσο λίγοι θυμούνται το γεγονός πως η τηλεοπτική καριέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ξεκίνησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ως μοντέλο το 2011. Η τελευταία τους τηλεοπτική συνάντηση ήταν το 2013 όπου η Σπυροπούλου είχε βρεθεί καλεσμένη στην «Ελένη» στον Alpha. Όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον προηγούμενο Σεπτέμβρη επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της με μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να της ευχηθεί μέσω της εκπομπής της λέγοντας: «Εγώ χαίρομαι για σένα, Κωνσταντίνα μου, να είστε ευτυχισμένοι». Προφανώς και η συγκεκριμένη τηλεοπτική συνάντηση αναμένεται να βγάλει ειδήσεις.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του τούρκου παραγωγού και καναλάρχη, Ατζούν Ιλίτζαλι, με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ. Παραδοσιακά κάθε χρόνο η πρώτη συνάντηση γίνεται στην Τουρκία και η δεύτερη στο τέλος της σεζόν στην Ελλάδα, ωστόσο, αυτή τη φορά η πρώτη συνάντηση θεωρείται κρίσιμη καθώς θα παρθούν αποφάσεις για τη μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών. Αρχικά θα οριστικοποιηθεί η μορφή και το μπάτζετ του «All Star Survivor», το οποίο θα ξεκινήσει τον Δεκέμβρη με παρουσιαστή το Γιώργο Λιανό. Στη συνέχεια θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για την επόμενη σεζόν με το μενού της τηλεοπτικής διπλωματίας να περιλαμβάνει το «The Voice» (τα νούμερα του οποίου έχουν υποχωρήσει αισθητά), το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», το «Celebrity Get me out of here» (Τα δικαιώματα τα έχει ο ΣΚΑΪ μέσω του ITV, αλλά σκοπεύει να παραχωρήσει την εκτέλεση της παραγωγής στην Acun Medya Ελλάδος) και ίσως την επαναφορά του «Κάτι Ψήνεται». Θα συζητηθούν και νέα πρότζεκτς από αυτά που είδαν και οι δύο πλευρές στο πρόσφατο παζάρι των Καννών, σίγουρα όμως όχι μυθοπλασία, καθώς ο ΣΚΑΪ δεν έμεινε ευχαριστημένος από την πορεία της «ΣτΟργής» παρά την προσεγμένη σκηνοθεσία και τις καλές ερμηνείες των ηθοποιών.

Επτά χρόνια απουσιάζει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου από την Ελληνική μυθοπλασία. Η τελευταία της σεζόν ήταν το 2015 στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Το καλοκαίρι έκανε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για τη συμμετοχή της στη σειρά «Κάνε Ότι κοιμάσαι», όμως, τελικά δεν υπήρξε συμφωνία. Συμφωνία υπάρχει τώρα με τον ΑΝΤ1. Η ηθοποιός εντάσσεται στο καστ της σειράς «Παγιδευμένοι» με έναν ρόλο που θα φέρει πολλές σεναριακές ανατροπές. Ο ΑΝΤ1 είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την πορεία της εν λόγω σειράς και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το ενδεχόμενο να πάει και δεύτερη σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments