Trash

Ο διάλογος του Αντωνιόζα με την 12χρονη και το τηλέφωνο που μοίρασε σε τρεις χρήστες

Ο διάλογος του Αντωνιόζα με την 12χρονη και το τηλέφωνο που μοίρασε σε τρεις χρήστες

Πηγή Φωτογραφίας: eReportaz- Dikastikoreportaz

Ο 54χρονος Αντώνης Αντωνιόζας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, κάτοχος διαδικτυακής διεύθυνσης, που εμπλέκεται στην αρρωστημένη ιστορία του Κολωνού.

Βάσει των επίσημων στοιχείων συνομίλησε με την ανήλικη (στις 19 Ιουλίου 2022) επί 12 λεπτά «προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής» και έστειλε το τηλέφωνο της 12χρονης σε ακόμη τρεις χρήστες.

Στις 20 Οκτωβρίου 2022 ο 54χρονος ενεργός πολίτης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και υποψήφιο μέλος για την Κεντρική Επιτροπή, Αντώνης Αντώνιοζας (τα πλήρη στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεσή μας), αναδημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ του στο Twitter άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με τίτλο «Το κορίτσι του Κολωνού είναι δικό μας παιδί. Και έχουμε συλλογική ευθύνη γιατί δεν μπορέσαμε ως κοινωνία να το προστατεύσουμε».

Λίγους μήνες νωρίτερα βέβαια, τον Ιούλιο του 2022, ο ίδιος μπήκε στη διαδικτυακή εφαρμογή Blindchat, όπου διατηρούσε προφίλ το 12χρονο θύμα του Κολωνού και συνομίλησε μαζί της επί 12 λεπτά προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής! Στη συνέχεια δε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», έδωσε το προσωπικό κινητό τηλέφωνο της ανήλικης κοπέλας σε ακόμη τρεις χρήστες της ιστοσελίδας.

Η διαδικτυακή διεύθυνση (IP) του κ. Αντώνη Αντώνιοζα είναι μία από τις τέσσερις οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία βάσει των επίσημων στοιχείων που έχουν παραδώσει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Προηγουμένως η ιστοσελίδα Blindchat είχε γνωστοποιήσει (κατόπιν έκδοσης βουλεύματος) στις αστυνομικές και κατ’ επέκταση στις δικαστικές αρχές αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προφίλ των 212 ανδρών οι οποίοι από τις 25 Μαΐου 2022 μέχρι και τις 22 Αυγούστου 2022 συνομίλησαν με τα 51 (!) προφίλ τα οποία ο Μίχος και ενδεχομένως κάποιοι άλλοι είχαν φροντίσει να στήσουν στη συγκεκριμένη πλατφόρμα προκειμένου να αλιεύουν αρρωστημένους ενηλίκους, οι οποίοι προθυμοποιούνταν να συνευρεθούν ερωτικά με την ανήλικη καταβάλλοντας από 50 μέχρι και 230 ευρώ!

Εκτός από τη διαδικτυακή διεύθυνση του πολιτικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, από τις επίσημες απαντήσεις που έχουν δοθεί στις ανακριτικές αρχές προέκυψε η ταυτοποίηση ακόμη τεσσάρων IP. Η πρώτη ανήκει σε έναν 28χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μένει στην ίδια πολυκατοικία με την οικογένεια της 12χρονης στον Κολωνό. Το συγκεκριμένο γεγονός καίει και την ήδη προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης, καθώς αποκαλύπτεται ότι με το Wi-Fi του γείτονα που χρησιμοποιούσαν στο σπίτι της οικογένειας πραγματοποιήθηκαν εννέα (9) είσοδοι και συνομιλίες στο Blindchat. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι οκτώ (8) πραγματοποιήθηκαν στις 25 Μαΐου 2022 από τις 14.34 μέχρι τις 17.06 το απόγευμα, «ημερομηνία δηλαδή που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά η συγκεκριμένη εφαρμογή». Ουσιαστικά λοιπόν βάσει των επίσημων στοιχείων προκύπτει ότι το προφίλ της 12χρονης στη συγκεκριμένη πλατφόρμα άνοιξε μέσα από το ίδιο της το σπίτι! Η δεύτερη IP ανήκει στον Α.Χ., κάτοικο Χανίων, η τρίτη στον Ηλία Μίχο και η τέταρτη στον Αντώνη. Α., στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επαφές

Τα στοιχεία τα οποία περιέχονται στη δικογραφία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα σχετικά με όλα όσα φέρεται να έπραξε ο συγκεκριμένος άνδρας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην έκθεση ανάλυσης και συσχέτισης στοιχείων από τη συγκεκριμένη εφαρμογή, ο «πολιτικός άνδρας» το βράδυ της 19ης Ιουλίου 2022 εισήλθε στην πλατφόρμα και συνομίλησε με το προφίλ της 12χρονης για 12 ολόκληρα λεπτά και συγκεκριμένα από τις 20.01 μέχρι και τις 20.13.

Αντικείμενο της συζήτησης, σύμφωνα με τα έγγραφα τα οποία απεστάλησαν στην ανακρίτρια, ήταν η ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη έναντι αμοιβής. Το χειρότερο όμως είναι ότι -σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία- αφού έλαβε το προσωπικό τηλέφωνο του μικρού κοριτσιού, στη συνέχεια το έστειλε και σε ακόμη τρεις χρήστες της εφαρμογής! Ο ίδιος καλούμενος να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα της «Μ» αρνείται ότι συνομίλησε με τη 12χρονη προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά και ότι έστειλε το τηλέφωνό της σε ακόμη τρεις ενηλίκους, επίδοξους παιδοβιαστές. Ισχυρίσθηκε, δε, ότι χρησιμοποίησε την πλατφόρμα για να μιλήσει με μια φίλη του. Από την απάντηση πάντως της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, Wind, στην Ασφάλεια προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος πολιτευτής «απασχολούνταν» στο Blindchat από τις 17 μέχρι και τις 24 Ιουλίου.

Ο ίδιος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, καθώς, όπως είπε, ενημερώθηκε από δημοσιογράφο ότι είναι στη λίστα των 212, με την έρευνα για την περίπτωσή του να είναι σε εξέλιξη καθώς αυτό που μένει να αποκαλυφθεί είναι η ακριβής εμπλοκή του στην υπόθεση, το περιεχόμενο των διαλόγων και κυρίως το εάν συναντήθηκε ή όχι με τη 12χρονη. Σε ηθικό επίπεδο πάντως ένας πολιτικός άνδρας με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ανεπίτρεπτο να συνομιλεί με ανήλικα κορίτσια σε τέτοιου είδους εφαρμογές με σκοπό το πληρωμένο σεξ, ενώ μόνο ως τρολάρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι στις 20 Οκτωβρίου αναπαρήγαγε ότι «Το κορίτσι του Κολωνού είναι το δικό μας παιδί».

Σημειώνεται ότι στο βιογραφικό του, το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο εν λόγω πολιτικός δηλώνει μηχανικός αυτοματισμών και κατά διαλείμματα σκακιστής. Πλέον είναι χρέος του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποπέμψει με τάχιστες διαδικασίες το συγκεκριμένο στέλεχος, καθώς οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες! Τι απαντά ο ίδιος

Αρνείται κατηγορηματικά ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ ότι είχε οιαδήποτε επαφή και επικοινωνία με τη 12χρονη ή τον Μίχο. Μιλώντας στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» αναφέρει ότι χρησιμοποίησε την εφαρμογή Blindchat το καλοκαίρι για να συνομιλήσει με μια φίλη του. «Είναι κάτι σαν το Tinder. Ανοίγουν αυτόματα τα παράθυρα των χρηστών. Σου κάνει κάποιος ένα αίτημα εκεί, ανοίγει και σου στέλνει κάτι. Συνομίλησα με ανθρώπους που βγάζει ο αλγόριθμος της συσκευής. Ήταν και μια φίλη μου». Σε ερώτηση αν κατά τη διάρκεια της 13λεπτης συνομιλίας εμφανίστηκε κάποιο μήνυμα από αυτά που φέρεται να έστελνε ο Μίχος για λογαριασμό της ανήλικης (π.χ. «Να βρεθούμε σε αυτοκίνητο στο Μετρό στα Σεπόλια. Θα κάνουμε ό,τι θες με 70 ευρώ»), είπε ότι δεν θυμάται να έχει δει κάτι σχετικό. «Εγώ μιλούσα με άλλον χρήστη. Τώρα αν ανέβηκε εκείνη την ώρα κάποιο από αυτά τα μηνύματα, δεν μπορώ να το θυμηθώ». Ο ίδιος αρνείται επίσης ότι προώθησε τον αριθμό τηλεφώνου της ανήλικης σε άλλους τρεις χρήστες, όπως προκύπτει από την έρευνα των αστυνομικών αρχών και τα επίσημα στοιχεία της πλατφόρμας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση από την IP τη δική μου να έχει γίνει αυτό το πράγμα, γιατί το Internet μου για να το χρησιμοποιήσει άλλος πρέπει να είναι μέσα στο σπίτι. Σε αυτό ζω εγώ με τους γονείς μου». Όπως μας είπε, «δεν τον έχουν ενοχλήσει από την Αστυνομία. «Το έμαθα από δημοσιογράφο ότι είμαι μέσα στη λίστα των 212 που αναφέρουν τα κανάλια και έπαθα σοκ. Μου ‘‘έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι!’’. Την ίδια μέρα πήγα κατευθείαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Τους είπα ότι το καλοκαίρι μία φορά είχα μπει στην εφαρμογή, τους έδωσα και τα δύο μου κινητά. Το νέο αλλά και τη συσκευή που είχα το καλοκαίρι, γιατί είχα αλλάξει τηλέφωνο». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πρόκειται περί τεχνικού λάθους. «Η υπόθεση είναι άθλια. Οι 212 που αναφέρεται ότι συνομίλησαν με τη 12χρονη ή τον Μίχο δεν σημαίνει πάντως ότι έχουν κάνει αυτά τα πράγματα. Μπορούν να ελέγξουν το στίγμα της συσκευής μου. Φαίνεται ότι εγώ δεν πήγα ποτέ εκεί (σ.σ. εννοεί έξω από τον σταθμό Μετρό στα Σεπόλια που έκλειναν ραντεβού μέσω μηνυμάτων με τη 12χρονη).

«Είναι βέβαιο ότι είναι λάθος, δεν έχω ούτε στο Viber, ούτε στο WhatsApp, ούτε στα μηνύματα κάτι επιβαρυντικό. Μπήκα για πολύ λίγο στο Blindchat και έπεσα πάνω στην τραγική περίπτωση και έγινε η ζωή μου κόλαση» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments