Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Αναγνώρισε άλλους τρεις βιαστές της

Βιασμός 12χρονης: Αναγνώρισε άλλους τρεις βιαστές της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

'Άλλοι δύο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στην αστυνομία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ανήλικη στην 4η κατά σειρά κατάθεσή της, επί 6 ώρες στη ΓΑΔΑ, αναγνώρισε άλλους τρεις βιαστές της με βάση τις φωτογραφίες που τις έδειξαν οι αστυνομικοί. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα Τρίτη, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι άλλα δύο άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ. πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα, που ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη. Οι δύο άνδρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

»Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Σημειώνεται ότι πλέον έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία όλων των συλληφθέντων, που φέρονται να βίασαν την 12χρονη.

Εξάλλου, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που επικοινωνούσε με το παιδί μέσω διαδικτυακής εφαμρμογής γνωριμιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments