Οδηγός

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως 6 χρόνια στο υπουργείο Περιβάλλοντος

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως 6 χρόνια στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/ Pixabay

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη νέου προσωπικού στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Θα επιλεγούν αρχιτέκτονες μηχανικοί, πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι μηχανικοί. Η σύμβαση εργασίας ισχύει από την υπογραφή της σύμβασης έως τρία έτη με δυνατότητα παράτασης για άλλα τρία χρόνια (σύνολο έξι χρόνια).Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση- υπεύθυνη δήλωση  συμμετοχής  με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 2ΥΠ.ΕΝ και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση:  Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Νομοθετικού Έργου  Αμαλιάδος 17 ΤΚ 11523 Αθήνα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της  αιτήσεως ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 2ΥΠ.ΕΝ. στον ιστότοπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (www.ypen.gr)  μέσω της διαδρομής:  Κεντρική σελίδα -> Υπουργείο -> Προκηρύξεις Διαγωνισμών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022.

Δείτε ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments