Διεθνή

Βρετανία: Η Λιζ Τρας ξέμεινε από χρήματα και ζήτησε δανεικά

Βρετανία: Η Λιζ Τρας ξέμεινε από χρήματα και ζήτησε δανεικά

Πηγή Φωτογραφίας: The New Yorker/politico

Τι συνέβη και ζήτησε δανεικά

Ακόμη και η  πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας, ξέμεινε -έστω και προσωρινά- από χρήματα σημειώθηκε όταν γευμάτιζε με μία φίλη της σε εστιατόριο του Λονδίνου, ενώ το περιστατικό παρακολούθησαν και όλοι οι πελάτες του καταστήματος! Σύμφωνα με πληροφορίες τηςDaily Mail, όταν η Τρας και η φίλη της ολοκλήρωσαν το γεύμα τους, η πρώην πρωθυπουργός προσφέρθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό. Εκείνη ήταν και η στιγμή που η χρεωστική της κάρτα ξαφνικά απορρίφθηκε!

Εμφανώς αμήχανη αλλά και εκνευρισμένη, η Λιζ Τρας προσπάθησε να ξαναπεράσει την κάρτα από το μηχάνημα, αλλά απορρίφθηκε ξανά. Οι πελάτες που κάθονταν στα διπλανά τραπέζια παρακολούθησαν τόσο τιςαποτυχημένες προσπάθειεςτης Λιζ Τρας να εξοφλήσει τον λογαριασμό, όσο και την παρέμβαση της φίλης της  στη συνέχεια, για να… ξεχρεώσουν και να αφήσουν πίσω τους αυτή την περιπέτεια.

Το πρόβλημα με την πληρωμή καταγράφηκε την περασμένη Πέμπτη στο εστιατόριο «BRIX LDN» στην καρδιά του Λονδίνου. Θαμώνες διαπίστωσαν την αμηχανία της, και σύμφωνα με πληροφορίες της «Sun», αστειεύτηκαν ότι της έκοψαν τον μισθό της πρωθυπουργού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments