Αθλητισμός

Χουάνγκ: Μέχρι στιγμής το μόνο συμβόλαιο που άξιζε

Χουάνγκ: Μέχρι στιγμής το μόνο συμβόλαιο που άξιζε

Πηγή Φωτογραφίας: Olympiacos.org

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει τουλάχιστον τον Χουάνγκ να ξέρει ότι μπορεί να χτίσει το ρόστερ του το επόμενο καλοκαίρι γιατί όλα τα υπόλοιπα στον αέρα.

Οχι δεν σας μπερδεύω. Ο Χουάνγκ δεν ειναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Ολυμπιακού αλλά σε σχέση με τους άλλους παίκτες-ονόματα στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» έχει το καλύτερο συμβόλαιο.

Και εξηγούμαι. Ο Πασχαλάκης έχει 1+1 που θα κριθεί από τις επιδόσεις του (το +1). Λογικά θα κλειδώσει αυτό. Ο Χάμες το ίδιο αλλά είναι μεγάλο αγκάθι τα πολλά λεφτά που πρέπει να δώσει ο Ολυμπιακός. Ο Μαρσέλο μία από τα ίδια. Επίσης πολλά καλά συμβόλαια τελειώνουν όπως αυτό του Εμβιλά.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Ομως με τον Χουάνγκ ο Ολυμπιακός έπιασε τον πρώτο λαχνό. Γιατί; Επειδή όταν συμφώνησε με τον Νοτιοκορεάτη του έδωσε συμβόλαιο κλειστό τριετές. Με καλά λεφτά ναι (κοντά στο εκατομμύριο τον χρόνο μαθαίνω), αλλά όπως δείχνει τ’ αξίζει και με το παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει τουλάχιστον τον Χουάνγκ να ξέρει ότι μπορεί να χτίσει το ρόστερ του το επόμενο καλοκαίρι γιατί όλα τα υπόλοιπα στον αέρα. Ποια; Θα επανέλθω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments