Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Γιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η ιστορία των παρακολουθήσεων εργαλειοποιείται με στόχο την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η ιστορία των παρακολουθήσεων εργαλειοποιείται με στόχο την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σημείωσε ότι «η εφημερίδα Documento παρουσίασε κάποιους ισχυρισμούς περί παρακολούθησης πολιτικών και μη, χωρίς την απαιτούμενη τεκμηρίωση.

Απουσιάζουν τα στοιχεία, αλλά το δημοσίευμα θα διερευνηθεί από τις Αρχές.

Έτσι πρέπει να γίνει, για να μην μείνει καμία υποψία. Αν όσα αναφέρονται αποδειχθούν θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε κάθε επίπεδο και να διωχθούν απηνώς όσοι εμπλέκονται.

Το ίδιο θα συμβεί κι αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί.

Για τις αμφιβολίες που έχουμε, τοποθετηθήκαμε γραπτώς. Χρειάζεται όμως να τοποθετηθούμε με νηφαλιότητα.

Γνωστοί κύκλοι λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία που αποδίδουν τη χρήση κακόβουλων λογισμικών στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχει το οποιοδήποτε τεκμήριο, επικαλούνται πηγές και μετά διέθεσαν τα στοιχεία σε όσους τα δημοσιοποίησαν.

Η χειρότερη εκδοχή όλα αυτά να είναι κατασκευασμένα, αυτά έχουμε να αντιμετωπίσουμε και θα τα αντιμετωπίσουμε, όχι υποκύπτοντας σε απειλές, αλλά με αυτοπεποίθηση και με την αποστομωτική απάντηση που δίνει η αλήθεια.

Τα λογισμικά αυτά δεν τα αγόρασε και δεν τα χρησιμοποιεί καμία δημόσια αρχή της χώρας.

Η κυβέρνηση έχει έτοιμη δριμεία αντίδραση στο φαινόμενο αυτό, θα προχωρήσουμε σε καθολική απαγόρευσης της εμπορίας των παράνομων λογισμικών στην Ελλάδα, που θα είναι η πρώτη χώρα που θα ισχύσει αυτό.

Η ιστορία αφήνει άλλα ζητήματα ανοικτά, αυτοί που συγκέντρωσαν υλικό φαίνεται ότι το διακινούν συγκεκριμένες κατευθύνσεις

Η ιστορία εργαλειοποιείται ως πολιορκητικός κριός.Η στόχευση είναι σαφής, είναι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός που έχουν διαμορφώσει σε πρωτοφανείς συνθήκες, συνθήκες σταθερότητας για την Ελλάδα.

Το 2ο συμπέρασμα: Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ θα περιμέναμε να μην φτάσει στο έσχατο σημείο ευτέλειας, καθώς υιοθέτησε τους ισχυρισμούς ασμένως. Είναι ένα τραγικό θεσμικό ατόπημα, είχε προαναγγείλει το δημοσίευμα, ο Τσίπρας έθεσε θέμα αξιοπιστίας των εκλογών. με το να υιοθετεί δημοσιεύματα και να προβαίνει σε πολιτικές κρίσεις, αποδεικνύει ότι τρέφεται από συνθήκες αποσταθεροποίησης

Ο κ. Τσίπρας δεν διστάζει να ρίξει νερό στο μύλο όσων αμφισβητούν τη δημοκρατική λειτουργία. Δείχνει σπουδή να γίνει βασιλικότερος του κ. Βαξεβάνη.

Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι προβλέψιμη, παρωχημένη και αναποτελεσματική, προκαλεί θόρυβο μέσω δημοσιογραφικών ομίλων.

Δείτε την ενημέρωση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments