Διεθνή

Προκλητικός Οκτάι στα κατεχόμενα: Επισκέφθηκε τον χώρο ανέγερσης του νέου «προεδρικού» και της «ψευδοβουλής»

Προκλητικός Οκτάι στα κατεχόμενα: Επισκέφθηκε τον χώρο ανέγερσης του νέου «προεδρικού» και της «ψευδοβουλής»

Πηγή Φωτογραφίας: twitter

Στα τουρκοκυπριακά Μέσα δεν επετράπη να πλησιάσουν τον Τούρκο αντιπρόεδρο ο οποίος συνοδευόταν από τα τουρκικά κρατικά ΜΜΕ

Στα Κατεχόμενα της Κύπορυ βρέθηκε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουατ Οκτάι,συνοδευόμενος από πλήθος τουρκικών κρατικών ΜΜΕ, τον Τούρκο Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ κι άλλους αξιωματούχους, προκειμένου να επισκεφθεί τον χώρο ανέγερσης του νέου «προεδρικού», της νέας «βουλής» και του «εθνικού κήπου».

«Θα είναι η μεγαλύτερη σφραγίδα στο νησί στη βάση της κυριαρχίας της «τδβκ» και των δύο ισότιμων κρατών. Είναι μια σφραγίδα και του σήμερα και του αύριο» τόνισε σε δηλώσεις του. Στα τουρκοκυπριακά Μέσα δεν επετράπη να πλησιάσουν.

Όπως μεταδίδει το sigmalive.com, στην Λεύκα, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος απευθυνόμενος σε τοπικούς παράγοντες και τις γυναίκες επιχειρηματίες, αφού τους μετέφερε τα χαιρετίσματα Ερνοτγάν , υποστήριξε προκλητικά ότι Τουρκία και ψευδοκράτος,  είναι ένα ενιαίο πράγμα που δεν διαχωρίζεται και όταν βλέπουν την Κύπρο δεν την βλέπουν ως ένα νησί μόνο. «Από την πλευρά της Τουρκίας, είναι πολιτική εκ των ων ουκ άνευ για εμάς στην ανατολική Μεσόγειο, να βλέπουμε την Κύπρο ως αναπόσπαστο κομμάτι για την ασφάλεια της Τουρκίας και την Τουρκία ως αναπόσπαστο κομμάτι για την ασφάλεια της Κύπρου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments