Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τη αφήνει η μεσοβδόμαδη αγωνιστική

ΑΕΚ: Τη αφήνει η μεσοβδόμαδη αγωνιστική
Τη αφήνει η μεσοβδόμαδη αγωνιστική

Μεγαλώσαμε πια και δεν πιστεύω στα θαύματα. Δεν υπάρχουν πολλά που να σε εκπλήσσουν, ειδικά όταν αναφερόμαστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ετσι, το συμπέρασμα που προκύπτει από τη μεσοβδόμαδη 12η αγωνιστική, για τη θέση της ΑΕΚ και την εικόνα των ανταγωνιστών της, είναι ξεκάθαρο στα δικά μου μάτια και δεν υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Πάμε σε καταστάσεις σκληρού ροκ. Θέλουν να το κάνουν ροντέο και δεν ξέρω καν πως θα φτάσουμε ως το φινάλε του πρώτου γύρου την Κυριακή, για να μη δω πιο μακριά και τι θα συμβεί ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Για να ξεκινήσω από τα ωραία, η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στο ματς με τον ΟΦΗ. Όχι βέβαια, επειδή έπαιξε καμία σπουδαία μπάλα, αλλά γιατί έδειξε αντανακλαστικά έπειτα από την γκέλα της Τρίπολης, την πιο οδυνηρή απώλεια που είχε μέχρι τώρα η ΑΕΚ στην τρέχουσα σεζόν κατά τη γνώμη μου. Ηταν σημαντικό, γιατί όλο αυτό προέκυψε ενόσω η Ενωση κατάλαβε, πως για τις επόμενες εβδομάδες, δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο κομβικούς παίκτες της, όπως είναι οι Ελίασον και Τσούμπερ. Και βέβαια, επειδή όλη η ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ εδώ και μέρες, αφορά το ντέρμπι της Κυριακής και κανείς (εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος) δεν έδειξε να λογαριάζει τον ΟΦΗ σύμφωνα με το sdna.

Η δύναμη της Νέας Φιλαδέλφειας

Σαφέστατα, το διακύβευμα δεν είναι τεράστιο. Ο ΟΦΗ είναι σε απελπιστική κατάσταση φέτος, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και στο 10λεπτο είχε ολοκληρώσει τη σεμνή τελετή. Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά η διαφορετική δυναμική που προσδίδει η Νέα Φιλαδέλφεια, γιατί στην «OPAP Arena» γίνονται διαδικαστικά παιχνίδια που κατά το παρελθόν της έβγαζαν την ψυχή και αρκετές φορές έφερναν γκέλες. Μόλις πέρυσι, ο ΟΦΗ στέρησε από την ΑΕΚ πέντε βαθμούς, με εκείνο το αλήστου μνήμης στο Ηράκλειο με τους Φωτιάδες και τους Σκουλάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments