Αθλητισμός

Μίτσελ: «Θα είναι σκληρή μάχη με την ΑΕΚ αλλά θέλουμε να νικήσουμε»

Μίτσελ: «Θα είναι σκληρή μάχη με την ΑΕΚ αλλά θέλουμε να νικήσουμε»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Μίτσελ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό τόνισε πως το σκορ ήταν μικρό, ενώ αναφέρθηκε και στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας. Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA εκτίμησε πως το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, ενώ αναφέρθηκε και σε σκληρή μάχη κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το ματς: “Πραγματικά μείναμε μόνο στο 1-0, μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι κάναμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, κάναμε καλό παιχνίδι και ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, ίσως λίγο μικρό”.

Για τον Ανδρούτσο: “Ο Ανδρούτσος μας βοήθησε πολύ, προπονείται πολύ καλά στη β΄ ομάδα, όπως και με εμάς. Πιστεύουμε σε εκείνον. Είχαμε έξι Έλληνες βασικούς, δείχνουμε πως επενδύουμε και πιστεύουμε στους Έλληνες”.

Για το ματς με την ΑΕΚ και την παρουσία του κόσμου στη Λιβαδειά: “Τους ευχαριστούμε που είναι μαζί μας πάντα, ξέρουμε ότι μας εμπιστεύονται. Προετοιμάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον καλύτερο τρόπο, θα είναι σκληρή μάχη την οποία θέλουμε να νικήσουμε. Μαζί με τον κόσμο θα είναι πιο εύκολο”.

Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

“Μας έδωσε χαρά αυτή η νίκη, καθώς πήραμε τους τρεις βαθμούς σε ένα ματς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυναμικά, κάναμε αρκετές ευκαιρίες και πιστεύω πως το σκορ είναι μικρό θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο με τις ευκαιρίες που είχαμε.

Είχαμε λίγο το άγχος στην αρχή του αγώνα γιατί την Κυριακή κάναμε μία καλή εμφάνιση και δε θέλαμε να κάνουμε βήματα προς τα πίσω, θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, παρά τη βαθμολογική μας διαφορά με τον αντίπαλο έπρεπε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση.

Ευχαριστώ, λοιπόν, τους παίκτες μου γιατί κατάλαβαν την ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών και έκαναν τα πάντα για να τους κατακτήσουν, σκόραραν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι. Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί ήταν και πάλι παρών και αυτό δείχνει την πίστη τους ότι έχουμε πιθανότητες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments